**Bescherm uw personeel of klanten tegen COVID-19. Bekijk onze spatschermen op maat**

Bezorgen en afhalen

Afhalen van kunststof plexiglas.nl

Bezorgen en afhalen Kunststof

De bestellingen van Plexiglas.nl kunnen geleverd worden, of afgehaald bij ons kantoor in Lienden. Hier vindt u alle informatie over het bezorgen en afhalen van uw kunststof platen.

Kunststof morgen in huis óf gratis verzending

Bij Plexiglas.nl heeft u 2 opties met betrekking tot de verzendtijd:

  • Spoedbezorging - Op werkdagen voor 12.00 uur besteld, de volgende werkdag in huis (€ 19.00 ex. BTW)
  • Een latere leverdatum (€ 9.00 ex. BTW) Bij een order vanaf € 250,00 excl. BTW komen wij het GRATIS leveren.

Houdt u er rekening mee dat wij de leverdagen niet 100% kunnen garanderen, in verband met de coronasituatie. Het is enorm druk bij ons waardoor er soms enige vertraging kan optreden in de productie. Wij werken bovendien samen met een externe transporteur: Chatoorang Logistics. Vooral bij levering van bestellingen in België is er de afgelopen weken wat oponthoud geweest omdat de transport soms wordt tegengehouden vanwege corona.

Bij de keuze voor ‘Op werkdagen voor 12.00 uur besteld, de volgende werkdag in huis’ kunnen we er in vrijwel alle gevallen voor zorgen dat het pakket op tijd verzonden richting onze transporteur voor tijdige levering. Bijna altijd wordt het vervolgens ook daadwerkelijk de volgende dag geleverd, maar er gelden uitzonderingen. In dit geval crediteren wij de € 10.00 ex. BTW die u extra heeft betaald voor de snelle levering.

Bezorging kunststof op de Waddeneilanden

Voor bestellingen die op de Waddeneilanden bezorgd moeten worden, wordt een toeslag gerekend. Het transportbedrijf waarmee we samenwerken moet uw bestelling overdragen aan een transportbedrijf dat richting de Waddeneilanden gaat. Dit bedrag wordt doorberekend. Ook geldt dat de bezorgtijd 5 werkdagen langer kan zijn dan de afgesproken datum. Dit geldt ook als u voor de 1e verzendoptie heeft gekozen, ‘Spoedbezorging. Het is van belang hier rekening mee te houden bij het plaatsen van een bestelling. 

Bezorging bij afwezigheid

Tijdens het plaatsen van uw bestelling kunt u aangeven wat de chauffeur met uw pakket moet doen wanneer er niemand aanwezig op het verzendadres. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om het pakket bij de buren af te geven of bij de voordeur neer te laten zetten. Dit is wel op eigen risico. Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele diefstal of schade. Staat de juiste optie niet tussen de keuzes? Geen probleem. Geef in het veld ‘Anders of als aanvulling op bovenstaande’ aan wat de chauffeur met uw pakket moet doen.

Voor een meerprijs van €1,75 excl. BTW (€2,12 incl. BTW) kunt u ervoor kiezen dat onze transporteur 1 uur voor de levering contact met u opneemt.

Wanneer wij uw pakket meegeven aan onze transporteur, ontvangt u van ons een e-mail. De pakketten worden bijna altijd de dag daarna tussen 08.00 en 18.00 bezorgd. Zoals eerder vermeld, zou dit vanwege de coronasituatie wel eens kunnen afwijken. Van onze transporteur, Chatoorang Logistics, ontvangt u op de dag van levering een e-mail met de Track & Trace code.

Bestelling afhalen bij Plexiglas.nl in Lienden

Het is ook mogelijk om uw bestelling bij ons in Lienden af te komen halen. Het afhalen van uw kunststof platen kan op maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur, en op zaterdag van 09.00 tot 16.00 uur. Op zaterdagen kunnen wij uw kunststof platen ter plekke op maat zagen. U hoeft dan van tevoren geen bestelling door te geven (mits de kunststof op voorraad is en er geen bijzondere bewerkingen zijn). Op zaterdagen zijn wij van 09.00 tot 16.00 geopend.

Wilt u wel eerst de bestelling online plaatsen? Kies dan tijdens het bestellen voor de optie ‘Afhalen in Lienden’ in het afrekenmenu. Als u van tevoren via de site bestelt krijgt u 5% korting op uw bestelling!

>> Ondanks het coronavirus kunt u nog steeds uw bestelling bij ons komen afhalen. Wij willen u wel vragen om de maatregelen vanuit de overheid na te leven en een mondkapje te dragen.

Vragen? Bel onze klantenservice!

 Heeft u nog andere vragen over het bezorgen of afhalen van uw bestelling. Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur, en op zaterdag van 09.00 tot 16.00 uur. 

T: 085 – 9020800
M: klantenservice@plexiglas.nl