Bezorgen en afhalen

Pakketten klaar voor verzending

AfhalenAfhalen

Indien u uw bestelling komt afhalen in Lienden, ontvangt u 5% korting op uw bestelling.
Let op: wij hanteren een minimale orderwaarde van 25 euro (excl. BTW), dus deze korting is alleen geldig bij een minimaal bestelbedrag van € 26,25 (excl. BTW). 

U kunt in het bestelproces aangeven wanneer u de bestelling wilt komen afhalen. Dit kan op woensdag- en op vrijdagmiddag tussen 14.00 en 17.00 uur. Wenst u het op een andere dag en/of tijdstip af te komen halen, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen om een afhaalafspraak te maken.

Bestellingen die gedaan zijn in de periode van 19 december 2019 t/m 6 januari 2020 kunnen vanaf week 2 (6 - 10 januari) worden afgehaald. U ontvangt van ons een e-mail wanneer uw bestelling klaar staat.

Let op!  Wij zagen het niet waar u bij staat. U moet eerst de bestelling plaatsen voordat u het kunt komen afhalen.

 

Bezorgen

Bezorging 

Alle bestellingen boven 199 euro worden gratis bezorgd in Nederland en België. Onder 199 euro bedragen de verzendkosten 14,99 euro. Voor de Waddeneilanden hanteren wij een toeslag. In België is bezorging alleen mogelijk op werkdagen.

U kunt in onze winkelwagen zélf kiezen op welke dag u de bestelling geleverd wenst te hebben. Houd daarbij wel rekening met een levertijd van minimaal 3 werkdagen.

Kies zelf de dag van levering

Let op:

  • Bestellingen die gedaan zijn in de periode van 20 december 2019 t/m 6 januari 2020 worden bezorgd vanaf week 2 (6 - 10 januari). U ontvangt van ons een e-mail wanneer uw bestelling wordt bezorgd.

Voor € 1,75 kunt u er eventueel voor kiezen dat de externe transporteur u 1 uur voor bezorging belt

Voor bezorging telefonisch contact

Wanneer u niet aanwezig zou kunnen zijn op het moment van bezorging, kunt u aangeven wat de transporteur met uw pakket zou moeten doen, bijvoorbeeld bij uw voordeur neerzetten. 

Wanneer de transporteur u niet thuis aantreft

Let wel, dit is op eigen risico! Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele diefstal of schade. Bij bezorging zal de chauffeur een foto van het afgeleverde pakket maken.

Indien u wenst dat het pakket ergens anders wordt neergelegd kunt u dat aangeven in het veld:

Aanvulling indien transporteur u niet thuis aantreft

De pakketten worden tussen 8.00 en 18.00 uur bezorgd. Indien u niet op de afgesproken dag(deel) aanwezig bent en u heeft geen opdacht gegeven wat wij dan met uw pakket moeten doen, zal het pakket opnieuw worden aangeboden op een andere dag. Hiervoor zullen dan extra bezorgkosten bij u in rekening worden gebracht. 

 

Spoedlevering

Spoedlevering? 

Heeft u uw bestelling met spoed nodig? Geen probleem! In overleg met u wordt er gekeken wanneer wij het zouden kunnen leveren.

Voor spoedbestellingen kunt u contact met ons opnemen.

 

* Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW.