Bezorgen en afhalen

Cursussen

Vanwege cursussen zijn wij een aantal dagen in 2018 telefonisch niet bereikbaar. U kunt ons echter altijd bereiken door ons een e-mail te sturen of via ons contactformulier.

 

cursussen

Cursusdagen 2018:

11 t/m 14 december
18 december

 

 

 

 

 

Kerstvakantie

Wij zijn van 24 december 2018 tot en met 4 januari 2019 gesloten. Telefonisch zijn wij tijdens deze dagen niet bereikbaar. 

Bij Plexiglas.nl zijn wij altijd bereikbaar voor uw vragen. Ook tijdens vakanties en feestdagen staan wij standby maar kunnen dan alleen niet altijd direct op uw e-mail reageren. Stel daarom uw vraag via het contactformulier of stuur een e-mail naar info@plexiglas.nl.

Bestellingen via onze webshop worden gewoon in behandeling genomen! De levering kan tijdens deze dagen echter wat langer duren dan normaal. 

 

Pakketten klaar voor verzending

AfhalenAfhalen

U kunt uw bestelling uiteraard ook gratis komen afhalen in Lienden. U ontvangt dan ook 5% korting op uw bestelling.

U kunt in het bestelproces aangeven wanneer u de bestelling wilt komen afhalen. Dit kan op woensdag- en op vrijdagmiddag tussen 14.00 - 17.00 uur. Wenst u het op een andere dag en/of tijdstip af te komen halen, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen om een afhaalafspraak te maken.

Let op!  Wij zagen het niet waar u bij staat. U moet eerst de bestelling plaatsen voordat u het kunt komen afhalen.

 

Bezorgen

Bezorgen 

Alle bestellingen boven € 125 worden gratis bezorgd in Nederland en België. Onder € 125 bedragen de verzendkosten € 14,99. Voor de Waddeneilanden hanteren wij een toeslag.

U kunt in onze winkelwagen zélf kiezen op welke dag u de bestelling geleverd wenst te hebben.

Dag van levering kiezen

Ook kunt u eventueel kiezen voor een specifiek dagdeel, dus bezorging in de ochtend of in de middag, voor 5 euro extra aan bezorgkosten. Dan bedragen de bezorgkosten in totaal 19,99 euro.

Optie dagdeel bezorging

Wanneer u niet aanwezig zou kunnen zijn op het moment van bezorging, kunt u aangeven wat de transporteur met uw pakket zou moeten doen, bijvoorbeeld bij uw voordeur neerzetten.

Niet aanwezig?

Let wel, dit is op eigen risico! Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele diefstal of schade. Bij bezorging zal de chauffeur een foto van het afgeleverde pakket maken.

De pakketten worden tussen 8.00 en 18.00 uur bezorgd. Op de dag van levering ontvangt u tussen 6.00 - 7.00 uur een e-mail van de transporteur met het tijdstip hoe laat hij die dag bij u zal zijn.

 

Spoedlevering

Spoedlevering? 

Heeft u uw bestelling met spoed nodig? Geen probleem! In overleg met u wordt er gekeken wanneer wij het zouden kunnen leveren.

Voor spoedbestellingen kunt u contact met ons opnemen.

 

* Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW.