**Bescherm uw klanten en medewerkers. Koop hier uw Plexiglas Coronascherm!**

Bezorgen en afhalen

Pakketten klaar voor verzending

LET OP:
Wij geven bedrijven, ziekenhuizen, apotheken of instellingen die plexiglas coronaschermen of plexiglas coronaplaten bestellen voorrang op de andere bestellingen (particulieren). Wij vinden dat wij dit vanwege het maatschappelijk belang verplicht zijn. Wij willen graag dat iedereen zo goed mogelijk wordt beschermd. Wij merken dat ook de "gewone" plexiglas platen op maat worden gebruikt als coronascherm. Dat is uiteraard goed, maar wij kunnen alleen niet controleren waar bestellingen voor worden gebruikt. Wanneer u daadwerkelijk een plexiglas coronascherm besteld is dit voor ons duidelijk en nemen wij deze direct mee in de planning. Andere bestellingen voor platen op maat kunnen helaas een langere levertijd hebben.
Gezien de situatie waarin Nederland zich op het moment bevindt door het coronavirus kunnen wij helaas de leverdagen niet garanderen. Dit komt door de enorme aanvraag en ook omdat wij ook afhankelijk zijn van onze externe transporteur.  Zij doen hun uiterste best om alle bestellingen zo spoedig mogelijk bij u te bezorgen. Het streven is uiteraard om het op de afgesproken dag te leveren maar door de situatie omtrent het coronavirus kan de afleverdag afwijken. Wij proberen dit zoveel mogelijk met u te communiceren. Zodra u een bestelling plaatst gaat deze direct mee in onze planning en deze kunt u niet meer annuleren. Wanneer u haast heeft met uw bestelling, is het mogelijk om in overleg uw bestelling af te komen halen. Graag alle communicatie per e-mail naar info@plexiglas.nl. 
Ook wij weten uiteraard niet wat de toekomst brengt, maar wanneer een bestelling is geplaatst en Nederland gaat "op slot", dan wordt uw bestelling bezorgd zodra dit weer is toegestaan.
Wij hopen op uw begrip. 
Blijf gezond.

Om onze medewerkers en u als klant te beschermen zijn wij tijdens de coronacrisis gesloten voor bezoek zonder afspraak. 

 

AfhalenAfhalen

In verband met het coronavirus en de richtlijnen van het RIVM is het op dit moment niet meer mogelijk om bij uw bestelling via onze webshop te kiezen voor het afhalen van uw bestelling. Dit is alleen nog mogelijk op afspraak. 

 

Bezorgen

Bezorging 

Alle bestellingen worden bezorgd in Nederland en België. Voor de Waddeneilanden hanteren wij een toeslag.

U kunt in onze winkelwagen zélf kiezen op welke dag u de bestelling geleverd wenst te hebben. 

Kies zelf de dag van levering

Indien u uw bestelling vóór 12 uur plaatst, kunt u uw pakket de volgende werkdag in huis hebben! De verzendkosten bedragen hiervoor € 15,- excl. BTW (€ 18,15 incl. BTW). U kunt zelf uw bezorgdag kiezen. Hoe langer de bezorgtijd mag duren, hoe goedkoper. Vanaf 5 werkdagen levertijd wordt uw pakket gratis verzonden.

Wij streven ernaar uw bestelling op de gewenste bezorgdag bij u te bezorgen. Wij zijn echter afhankelijk van onze externe transporteur, Chatlogistics. Doorgaans bezorgt Chatlogistics op de afgesproken bezorgdag, maar het zou een enkele keer voor kunnen komen dat een bestelling wat langer onderweg is. Hier kunnen wij niet aansprakelijk voor worden gesteld.

Wanneer u niet aanwezig zou kunnen zijn op het moment van bezorging, kunt u aangeven wat de transporteur met uw pakket moet doen, bijvoorbeeld bij uw voordeur neerzetten. Dit is een verplicht invoerveld.

Wanneer de transporteur u niet thuis aantreft

Let wel, dit is op eigen risico! Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele diefstal of schade.

Indien u wenst dat het pakket ergens anders wordt neergelegd, kunt u dat aangeven in het veld:

Aanvulling indien transporteur u niet thuis aantreft

Voor € 1,75 excl. BTW (€ 2,12 incl. BTW) kunt u er eventueel voor kiezen dat de externe transporteur 1 uur voor bezorging telefonisch contact met u opneemt. 

telefonisch contact voor bezorging

Als uw pakket ons magazijn verlaat, ontvangt u van ons een e-mail. De pakketten worden door Chatlogistics tussen 8.00 uur en 18.00 uur bezorgd. Van Chatlogistics ontvangt u een sms op het opgegeven mobiele nummer met een track & trace code.

 

Spoedlevering

Spoedlevering? 

Heeft u uw bestelling met spoed nodig? Geen probleem! In overleg met u wordt er gekeken wanneer wij het zouden kunnen leveren.

Voor spoedbestellingen kunt u contact met ons opnemen.