Bezorgen en afhalen

U kunt onze producten eenvoudig bestellen via onze webshop. Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

 

Spelregels bij het plaatsen van een bestelling

  1. Wij hanteren een minimum bedrag per stuk van 15 euro. Als u meerdere stukken nodig heeft, raden wij u aan om een offerte aan te vragen.
  2. Wij hanteren een minimale orderwaarde van 25 euro. Als u onder het bedrag van 25 euro komt met uw bestelling, wordt deze automatisch aangevuld tot een bedag van 25 euro (minimale orderwaarde).
  3. Alle bestellingen boven de 125 euro worden gratis bezorgd in Nederland en België. Onder de 125 euro bedragen de verzendkosten 15 euro. Voor de Waddeneilanden hanteren wij een toeslag.

 

Wat is de levertijd?

De dag voor levering ontvangt u een e-mail van de transporteur met daarin een link waarmee u eventueel de dag van levering kunt aanpassen. U kunt via deze link de chauffeur op de dag van levering volgen en u kunt zien hoe laat hij bij u zal zijn. Het kan zijn dat wij door drukte moeten uitwijken naar een andere transporteur. U krijgt dan van ons de e-mail met daarin de dag van levering. Ook dan ontvangt u een link waarmee u kunt zien hoe laat de transporteur bij u zal zijn. Door drukte kan de levering uitlopen. Voor feestdagen en/of vakanties kunt u kijken bij onze Openingstijden.

U moet rekening houden met 5 werkdagen levertijd na het plaatsen van uw bestelling. 

Spoedlevering?

Heeft u uw bestelling met spoed nodig? Geen probleem! In overleg met u wordt er gekeken wanneer wij het zouden kunnen leveren.

Voor spoedzendingen kunt u contact met ons opnemen.

 

Afhalen?

U kunt uw bestelling uiteraard ook komen afhalen in Lienden. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u van ons een e-mail zodra uw bestelling bij ons klaar staat. Afhalen op afspraak.

Let op!  Wij zagen het niet waar u bij staat. U moet eerst de bestelling plaatsen voordat u het kunt komen afhalen.