Met trots presenteren wij onze nieuwste aanwinst: de Biesse Rover CNC-gestuurde freesmachine! Met deze freesmachine kunnen wij ons plaatmateriaal in alle mogelijke vormen frezen, én kan de kunststof zelfs gegraveerd worden! De kunststoffen die wij verkopen en bewerken zijn polycarbonaat, plexiglas, Trespa/HPL en Dibond/Alucobond.

Wat is de Biesse Rover kunststof freesmachine?

De Biesse Rover K FT is een uitgebreide CNC-gestuurde freesmachine voor boor- en freesbewerkingen. Wij maken gebruik van de 3D CAD CAM software. De machine kan uiteraard ook bewerkingen doen zoals gaten boren en hoeken afronden. Met deze mooie machine gaan alle bewerkingen tot op de millimeter nauwkeurig. 

Voorbeelden met kunststof freesmachine

Wij hebben al wat mooie en unieke bewerkingen uitgevoerd met onze nieuwe CNC-freesmachine. Zie hieronder enkele voorbeelden.

Wij hopen onze klanten met de nieuwe CNC-freesmachine nóg meer van dienst te kunnen zijn. Bent u geïnteresseerd? Vraag dan een offerte bij ons aan. Plexiglas.nl is dé webshop voor kunststoffen op maat, voor particulieren en bedrijven. Sinds kort verkopen we bovendien plexiglas lichtkoepels. Behalve frezen en graveren kunnen we ook andere bewerkingen uitvoeren. Denk bijvoorbeeld aan het boren van gaten.

Plexiglas.nl bezorgt door heel Nederland & België. U kunt in het afrekenmenu kiezen voor de optie voor 12.00 besteld, morgen in huis. Plexiglas.nl is snel, persoonlijk en veelzijdig!

Vragen? Neem contact op met onze klantenservice.