**Bestel uw Plexiglas Spatschermen op maat, helemaal naar wens te realiseren. **

Balkon

Het balkon is vaak een plek om te relaxen, even lekker in het zonnetje te zitten en te genieten van het weer. Haal het beste uit uw balkon door het af te schermen met een windscherm van polycarbonaat platen. Hierdoor kunt u zelfs op de iets minder mooie dagen nog steeds lekker buiten zitten. Balkonbeglazing kan de bruikbaarheid van uw balkon drastisch verhogen en het wooncomfort aanzienlijk vergroten.

Balkon windscherm polycarbonaat

Polycarbonaat is hier uitermate voor geschikt, omdat het in veel opzichten veilig is.

  • Polycarbonaat is namelijk 250x sterker dan glas en slagvast, waardoor het praktisch onbreekbaar is. En veilig is voor kleine kinderen.
  • Mochten de platen toch beschadigd raken, zal deze niet splinteren. Er kan alleen een ster of scheur ontstaan, maar zal niet kapot spatten.
  • Polycarbonaat is bovendien brandvertragend en ook in dat opzicht veilig te noemen.
  • Polycarbonaat is ook UV- en weerbestendig, en daardoor goed bestand tegen verwering en vergeling. Waardoor deze het hele jaar door inzetbaar zijn.
  • Courante verwerkingen zoals zagen, frezen, boren, plooien en verlijmen vormen geen enkel probleem. Ook voor een doe-het-zelver.

Balkonbeglazing polycarbonaat

Polycarbonaat is verkrijgbaar in verschillende kleuren, wat veel mogelijkheden bied. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de kleur helder, waardoor u kunt genieten van een mooi uitzicht. Mocht u toch iets meer privacy willen hebben, kunt u kiezen voor een andere tint. Deze zijn er in opaal, brons of smoke grijs. Welke dikte u nodig heeft voor deze toepassing is van een aantal factoren afhankelijk. Namelijk de afmetingen en hoe het bevestigd gaat worden. Om u toch een indicatie te geven: voor een plaat met de afmetingen 100x100cm zal 6mm voldoende moeten zijn. Voor een plaat van 100x200cm is 8mm een betere optie.

Heeft u vragen? Wij denken graag met u mee. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 085-9020800. Of stuur een mail naar klantenservice@plexiglas.nl
Liever direct antwoord? Probeert u dan ook eens de chatfunctie op de website.

Let op: deze informatie dient als inspiratie over wat u met plexiglas of polycarbonaat kan doen. Wij verkopen géén producten, alleen het plaatmateriaal op maat met een eventuele bewerking en toebehoren vanuit ons assortiment.

8 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

8 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren