**Bestel uw Plexiglas Spatschermen op maat, helemaal naar wens te realiseren. **

Balustrade

Een balustrade van plexiglas op uw vide? Zo’n balustrade geeft een strakke transparante uitstraling aan uw vide. Ook voor het kindveilig maken van uw balustrade kunt u denken aan plexiglas of polycarbonaat. 

Een vide met een balustrade van plexiglas geeft een luxe uitstraling. U creëert zo transparantie en een ruimtelijk effect. Daarnaast biedt het overzicht en doorkijkmogelijkheden dat bij toepassingen in bijvoorbeeld een winkel of hotel een groot voordeel kan zijn. Tevens biedt een balustrade van plexiglas optimale veiligheid bij een balkonafscheiding.

Voor rondkruipende baby's en peuters is een open balustrade een levensgevaarlijke omgevingsfactor. Jaarlijks gebeuren hierdoor veel ongelukken met vaak nare gevolgen. Met plexiglas of polycarbonaat kunt u deze openingen afsluiten en creëert u een perfecte doorvalbeveiliging.

U kunt bij ons plexiglas platen bestellen in verschillende formaten en soorten. In de meeste gevallen wordt er gekozen voor heldere platen maar in sommige gevallen kunt u ook voor andere platen kiezen. Dit is afhankelijk van het gewenste effect.

balustrade van plexiglas

Wij raden aan om voor balustrades polycarbonaat te gebruiken. Polycarbonaat is nagenoeg onbreekbaar maar ook makkelijk te zagen en te boren. Dit materiaal is brandvertragend en ook in dat opzicht veilig te noemen.

Heeft u vragen? Wij denken graag met u mee. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 085-9020800. Of stuur een mail naar klantenservice@plexiglas.nl
Liever direct antwoord? Probeert u dan ook eens de chatfunctie op de website.

Let op: deze informatie dient als inspiratie over wat u met plexiglas of polycarbonaat kan doen. Wij verkopen géén producten, alleen het plaatmateriaal op maat met een eventuele bewerking en toebehoren vanuit ons assortiment.

 

4 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren