**Bestel uw Plexiglas Spatschermen op maat, helemaal naar wens te realiseren. **

Basketbord

Basketbal, een sport wat al jaren wordt beoefend door professionals. Maar ook zeker thuis veel wordt gespeeld. Maar wat nou als het basketbord stuk gaat tijdens het spelen? Dan moet er een nieuw bord komen. Deze kunt u het beste maken van polycarbonaat.

Basketbord

Polycarbonaat is hier uitermate voor geschikt, omdat het in veel opzichten veilig is.

  • Polycarbonaat is namelijk 250x sterker dan glas en slagvast, waardoor het praktisch onbreekbaar is.
  • Mochten de platen toch beschadigd raken, zal deze niet splinteren. Er kan alleen een ster of scheur ontstaan, maar zal niet kapot spatten.
  • Polycarbonaat is bovendien brandvertragend en ook in dat opzicht veilig te noemen.
  • Polycarbonaat is ook UV- en weerbestendig, en daardoor goed bestand tegen verwering en vergeling. Waardoor deze het hele jaar door inzetbaar zijn.
  • Courante verwerkingen zoals zagen, frezen, boren, plooien en verlijmen vormen geen enkel probleem. Ook voor een doe-het-zelver.

Basketbord2

Polycarbonaat is verkrijgbaar in verschillende kleuren, wat veel mogelijkheden bied. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de kleur helder, wat geen verschil geeft qua zicht met glas.
Mocht u een uniek bord willen maken met een andere tint, dan kan dit ook.
Deze zijn er in opaal, brons of smoke grijs. Welke dikte u nodig heeft voor deze toepassing is van een aantal factoren afhankelijk. Namelijk de afmetingen en hoe het bevestigd gaat worden.
Om u toch een indicatie te geven: voor een basketbord met de afmetingen 110x70 cm moet een dikte van 6mm voldoende zijn.

Heeft u vragen? Wij denken graag met u mee. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 085-9020800. Of stuur een mail naar klantenservice@plexiglas.nl
Liever direct antwoord? Probeert u dan ook eens de chatfunctie op de website.

Let op: deze informatie dient als inspiratie over wat u met plexiglas of polycarbonaat kan doen. Wij verkopen géén producten, alleen het plaatmateriaal op maat met een eventuele bewerking en toebehoren vanuit ons assortiment.

7 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

7 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren