**Bestel uw Plexiglas Spatschermen op maat, helemaal naar wens te realiseren. **

Bedrijfsdeur

Een garagedeur voor bedrijven en instanties moet uitstraling hebben, maar ook praktisch zijn. Daarom wordt vaak gekozen voor een garagedeur waar ruiten in zitten. Dan is er ook nog een mogelijkheid om te kiezen voor enkele ruiten, of voor een deur die alleen maar bestaat uit ruiten. Een van de redenen om te kiezen voor een deur met maar een enkele ruit, kan zijn veiligheid. Toch hoeft een deur die uit alleen maar uit ruiten bestaat, niet minder veilig te zijn. Hoe dan? Door gebruik te maken van polycarbonaat.

Bedrijfsdeur

Polycarbonaat is hier uitermate voor geschikt, omdat het in veel opzichten veilig is.

  • Polycarbonaat is namelijk 250x sterker dan glas en slagvast, waardoor het praktisch onbreekbaar is.
  • Mochten de platen toch beschadigd raken, zal deze niet splinteren. Er kan alleen een ster of scheur ontstaan, maar zal niet kapot spatten.
  • Polycarbonaat is bovendien brandvertragend en ook in dat opzicht veilig te noemen.
  • Polycarbonaat is ook UV- en weerbestendig, en daardoor goed bestand tegen verwering en vergeling. Waardoor deze het hele jaar door inzetbaar zijn.
  • Courante verwerkingen zoals zagen, frezen, boren, plooien en verlijmen vormen geen enkel probleem. Ook voor een doe-het-zelver.

Bedrijfsdeur2

Polycarbonaat is verkrijgbaar in verschillende kleuren, wat veel mogelijkheden bied. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de kleur helder, wat geen verschil geeft qua zicht met glas. Mocht u toch een andere tint willen hebben, dan is er keuze uit opaal, brons of smoke grijs.
Welke dikte u voor deze toepassing nodig heeft is van een aantal factoren afhankelijk, namelijk de afmetingen en hoe het bevestigd gaat worden. Om u toch een indicatie te geven: voor een ruit van gemiddelde afmetingen zal 6mm voldoende moeten zijn. Voor grote ruiten is het verstandig om 8mm of 10mm te gebruiken.

Heeft u vragen? Wij denken graag met u mee. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 085-9020800. Of stuur een mail naar klantenservice@plexiglas.nl
Liever direct antwoord? Probeert u dan ook eens de chatfunctie op de website.

Let op: deze informatie dient als inspiratie over wat u met plexiglas of polycarbonaat kan doen. Wij verkopen géén producten, alleen het plaatmateriaal op maat met een eventuele bewerking en toebehoren vanuit ons assortiment.

7 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

7 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren