**Bestel uw Plexiglas Spatschermen op maat, helemaal naar wens te realiseren. **

Bootruit

Even ontsnappen aan de dagelijkse sleur, of even lekker van het mooie weer genieten. Dan zijn boten een perfecte uitkomst.
In plaats van glazen bootruiten kunt u ook kiezen voor een bootruit van polycarbonaat. Dit heeft vele voordelen in tegenstelling tot glas.

Bootruit

Polycarbonaat is hier uitermate voor geschikt, omdat het in veel opzichten veilig is.

  • Polycarbonaat is namelijk 250x sterker dan glas en slagvast, waardoor het praktisch onbreekbaar is. Hierdoor hoeft de bootruit minder vaak vervangen te worden.
  • Mochten de platen toch beschadigd raken, zal deze niet splinteren. Er kan alleen een ster of scheur ontstaan, maar zal niet kapot spatten.
  • Polycarbonaat is bovendien brandvertragend en ook in dat opzicht veilig te noemen.
  • Polycarbonaat is ook UV- en weerbestendig, en daardoor goed bestand tegen verwering en vergeling. Waardoor deze het hele jaar door inzetbaar zijn.
  • Courante verwerkingen zoals zagen, frezen, boren, plooien en verlijmen vormen geen enkel probleem. Ook voor een doe-het-zelver.

Bootruit2

Polycarbonaat is verkrijgbaar in verschillende kleuren, wat veel mogelijkheden bied. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de kleur helder, wat geen verschil geeft qua zicht met glas. Mocht u toch een andere tint willen hebben, dan is er keuze uit opaal, brons of smoke grijs. Op de foto ziet u het resultaat bij een van onze tevreden klanten. Deze bootruit is gemaakt van polycarbonaat smoke grijs.
Welke dikte u voor deze toepassing nodig heeft is van een aantal factoren afhankelijk, namelijk de afmetingen en hoe het bevestigd gaat worden. Om u toch een indicatie te geven: voor een bootruit van middelgroot formaat zal 4mm tot 6mm voldoende moeten zijn. 

Heeft u vragen? Wij denken graag met u mee. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 085-9020800. Of stuur een mail naar klantenservice@plexiglas.nl
Liever direct antwoord? Probeert u dan ook eens de chatfunctie op de website.

Let op: deze informatie dient als inspiratie over wat u met plexiglas of polycarbonaat kan doen. Wij verkopen géén producten, alleen het plaatmateriaal op maat met een eventuele bewerking en toebehoren vanuit ons assortiment.

6 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

6 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren