LED paneel

Heeft u een systeemplafond? Dan is het mogelijk om een aantal van die panelen te vervangen door een LED-paneel. Is het glas of kunststof hiervan gebroken of aan vervanging toe? Dan kunt u bij ons het polycarbonaat op maat bestellen.

LED paneel

Polycarbonaat is hier uitermate voor geschikt, omdat het in veel opzichten veilig is.

  • Polycarbonaat is namelijk 250x sterker dan glas en slagvast, waardoor het praktisch onbreekbaar is.
  • Mochten de platen toch beschadigd raken, zal deze niet splinteren. Er kan alleen een ster of scheur ontstaan, maar zal niet kapot spatten.
  • Polycarbonaat is bovendien brandvertragend en ook in dat opzicht veilig te noemen.
  • Polycarbonaat is ook UV- en weerbestendig, en daardoor goed bestand tegen verwering en vergeling. Waardoor deze het hele jaar door inzetbaar zijn.
  • Courante verwerkingen zoals zagen, frezen, boren, plooien en verlijmen vormen geen enkel probleem. Ook voor een doe-het-zelver.

LED paneel2

Polycarbonaat is verkrijgbaar in verschillende kleuren, wat veel mogelijkheden bied. Het polycarbonaat wat het meeste wordt gebruikt voor een LED-paneel is opaal, deze zijn melk wit van kleur. Met onze verschillende tinten kunt u ander licht creëren in uw ruimte. De tinten hiervoor beschikbaar zijn helder, brons of smoke grijs.
Welke dikte u voor deze toepassing nodig heeft is van een aantal factoren afhankelijk, namelijk de afmetingen en hoe het bevestigd gaat worden. Om u toch een indicatie te geven: voor een plaat met de afmeting van 50x50cm zal een dikte van 4mm voldoende zijn.

Heeft u vragen? Wij denken graag met u mee. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 085-9020800. Of stuur een mail naar klantenservice@plexiglas.nl
Liever direct antwoord? Probeert u dan ook eens de chatfunctie op de website.

11 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

11 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren