**Bestel uw Plexiglas Spatschermen op maat, helemaal naar wens te realiseren. **

LED paneel

Heeft u een systeemplafond? Dan is het mogelijk om een aantal van die panelen te vervangen door een LED-paneel. Is het glas of kunststof hiervan gebroken of aan vervanging toe? Dan kunt u bij ons het polycarbonaat op maat bestellen.

LED paneel

Polycarbonaat is hier uitermate voor geschikt, omdat het in veel opzichten veilig is.

  • Polycarbonaat is namelijk 250x sterker dan glas en slagvast, waardoor het praktisch onbreekbaar is.
  • Mochten de platen toch beschadigd raken, zal deze niet splinteren. Er kan alleen een ster of scheur ontstaan, maar zal niet kapot spatten.
  • Polycarbonaat is bovendien brandvertragend en ook in dat opzicht veilig te noemen.
  • Polycarbonaat is ook UV- en weerbestendig, en daardoor goed bestand tegen verwering en vergeling. Waardoor deze het hele jaar door inzetbaar zijn.
  • Courante verwerkingen zoals zagen, frezen, boren, plooien en verlijmen vormen geen enkel probleem. Ook voor een doe-het-zelver.

LED paneel2

Polycarbonaat is verkrijgbaar in verschillende kleuren, wat veel mogelijkheden bied. Het polycarbonaat wat het meeste wordt gebruikt voor een LED-paneel is opaal, deze zijn melk wit van kleur. Met onze verschillende tinten kunt u ander licht creëren in uw ruimte. De tinten hiervoor beschikbaar zijn helder, brons of smoke grijs.
Welke dikte u voor deze toepassing nodig heeft is van een aantal factoren afhankelijk, namelijk de afmetingen en hoe het bevestigd gaat worden. Om u toch een indicatie te geven: voor een plaat met de afmeting van 50x50cm zal een dikte van 4mm voldoende zijn.

Heeft u vragen? Wij denken graag met u mee. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 085-9020800. Of stuur een mail naar klantenservice@plexiglas.nl
Liever direct antwoord? Probeert u dan ook eens de chatfunctie op de website.

Let op: deze informatie dient als inspiratie over wat u met plexiglas of polycarbonaat kan doen. Wij verkopen géén producten, alleen het plaatmateriaal op maat met een eventuele bewerking en toebehoren vanuit ons assortiment.

12 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

12 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren