**Bestel uw Plexiglas Spatschermen op maat, helemaal naar wens te realiseren. **

Luifel

In Nederland wil het nog wel eens regenen, vaak gaat dit samen met harde wind. Dit komt helaas vaker voor dan we zouden willen. Als u dan ook nog op zoek moet naar een sleutel die te ver in de broekzak zit, bent u al doorweekt voordat u binnen bent. Om dit tegen te gaan is een deurluifel een perfecte oplossing. Meestal zijn deze gemaakt van glas, wat zwaar en breekbaar is.
Daarom is er de mogelijkheid om dit glas te vervangen door plexiglas.

Luifel

Plexiglas is namelijk uitermate geschikt voor deze toepassing. Waarom?
Er zijn veel voordelen van plexiglas tegenover glas, zoals:

  • Plexiglas is 25x sterker en 50% lichter in gewicht.
  • Ook is plexiglas veiliger. Plexiglas platen splinteren namelijk niet. Er kan alleen een ster of scheur ontstaan, maar zal niet kapot spatten.
  • Plexiglas is ook UV- en weerbestendig, en daardoor goed bestand tegen verwering en vergeling. Waardoor deze het hele jaar door inzetbaar zijn.
  • Ook hecht kalk minder goed op plexiglas, waardoor er minder vaak en minder agressief schoongemaakt hoeft te worden. Hierdoor is plexiglas onderhoudsvrij.
  • Courante verwerkingen zoals zagen, frezen, boren, plooien en verlijmen vormen geen enkel probleem. Ook voor een doe-het-zelver.


Luifel2Plexiglas is verkrijgbaar in verschillende kleuren, wat veel mogelijkheden bied.
Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een heldere plaat, omdat dit geen verschil geeft qua zicht met glas.
Mocht u toch iets meer privacy willen hebben, kunt u kiezen voor een andere tint. Deze zijn er in opaal welke de kleur melkwit heeft of gesatineerd welke een mat effect heeft. Verder hebben wij ook plexiglas met piramide structuur in het assortiment. Welke dikte u voor deze toepassing nodig heeft is van een aantal factoren afhankelijk, namelijk de afmetingen en hoe het bevestigd gaat worden.
Om toch een indicatie te geven:
Voor een plaat tot 100cm in hoogte/breedte zijn 4mm en 5mm een goede optie.

Heeft u vragen? Wij denken graag met u mee. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 085-9020800. Of stuur een mail naar klantenservice@plexiglas.nl
Liever direct antwoord? Probeert u dan ook eens de chatfunctie op de website.

Let op: deze informatie dient als inspiratie over wat u met plexiglas of polycarbonaat kan doen. Wij verkopen géén producten, alleen het plaatmateriaal op maat met een eventuele bewerking en toebehoren vanuit ons assortiment.

Artikelen 1 tot 15 van 16 in totaal

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 15 van 16 in totaal

Van hoog naar laag sorteren