**Bestel uw Plexiglas Spatschermen op maat, helemaal naar wens te realiseren. **

Naambordjes

Een naambordje om op kantoor aan te geven wie er werkt. Of een naambordje bij de voordeur om te laten weten wie er wonen.
Naambordjes van glas ontzettend leuk! We zien ze daarom ook steeds vaker. Maar het zou ontzettend balen zijn mocht deze ooit stuk gaan. Daarom kunt u er voor kiezen om uw naambordje te maken van plexiglas.

Naambordje

Plexiglas is namelijk uitermate geschikt voor deze toepassing. Waarom?
Er zijn veel voordelen van plexiglas tegenover glas, zoals:

  • Plexiglas is 25x sterker en 50% lichter in gewicht.
  • Ook is plexiglas veiliger. Plexiglas platen splinteren namelijk niet. Er kan alleen een ster of scheur ontstaan, maar zal niet kapot spatten.
  • Plexiglas is ook UV- en weerbestendig, en daardoor goed bestand tegen verwering en vergeling. Waardoor deze het hele jaar door inzetbaar zijn.
  • Plexiglas is ook makkelijker schoon en minder statisch te maken. Waardoor het makkelijker schoon te maken is.
  • Courante verwerkingen zoals zagen, frezen, boren, plooien en verlijmen vormen geen enkel probleem. Ook voor een doe-het-zelver.

 

Naambordje2Plexiglas is verkrijgbaar in verschillende kleuren, wat veel mogelijkheden biedt.
Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een heldere plaat, omdat dit geen verschil geeft qua zicht met glas. Ook hebben wij plexiglas opaal (melkwit van kleur) en gesatineerd (mat effect) in ons assortiment. Mocht u toch een andere kleur willen, dan is deze mogelijkheid er ook. U kunt dan kiezen uit de kleuren, zwart en wit. Deze kleuren zijn uitermate geschikt voor het uitfrezen van een naam of nummer.

Heeft u vragen? Wij denken graag met u mee. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 085-9020800. Of stuur een mail naar klantenservice@plexiglas.nl
Liever direct antwoord? Probeert u dan ook eens de chatfunctie op de website.

Let op: deze informatie dient als inspiratie over wat u met plexiglas of polycarbonaat kan doen. Wij verkopen géén producten, alleen het plaatmateriaal op maat met een eventuele bewerking en toebehoren vanuit ons assortiment.

Artikelen 1 tot 15 van 18 in totaal

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 15 van 18 in totaal

Van hoog naar laag sorteren