**Bestel uw Plexiglas Spatschermen op maat, helemaal naar wens te realiseren. **

Reclamebak

Een reclamebak, een aantrekkelijke en opvallende manier om reclame te maken voor uw bedrijf. Maar kunt u zich indenken hoe vervelend het is als je net nieuwe reclamelichtbakken hebt aangeschaft, en deze niet veel later door vandalen worden stuk gemaakt? Om te voorkomen dat de ruitjes van de lichtbakken stuk gaan, kunt u kiezen om deze te vervangen door polycarbonaat.

Lichtbak

Foto Lichtbak: Cubord Signmakers

Polycarbonaat is hier uitermate voor geschikt, omdat het in veel opzichten veilig is.

  • Polycarbonaat is namelijk 250x sterker dan glas en slagvast, waardoor het praktisch onbreekbaar is.
  • Mochten de platen toch beschadigd raken, zal deze niet splinteren. Er kan alleen een ster of scheur ontstaan, maar zal niet kapot spatten.
  • Polycarbonaat is bovendien brandvertragend en ook in dat opzicht veilig te noemen.
  • Polycarbonaat is ook UV- en weerbestendig, en daardoor goed bestand tegen verwering en vergeling. Waardoor deze het hele jaar door inzetbaar zijn.
  • Courante verwerkingen zoals zagen, frezen, boren, plooien en verlijmen vormen geen enkel probleem. Ook voor een doe-het-zelver.

 

Lichtbak2Polycarbonaat is verkrijgbaar in verschillende kleuren, wat veel mogelijkheden bied. Het polycarbonaat wat het meeste wordt gebruikt voor een lichtbak is opaal, deze zijn melk wit van kleur. En dus uitermate geschikt om een logo op te bevestigen. Mocht u toch de voorkeur hebben voor een andere kleur, dan is dit ook mogelijk. De tinten hiervoor beschikbaar zijn helder, brons of smoke grijs.
Welke dikte u voor deze toepassing nodig heeft is van een aantal factoren afhankelijk, namelijk de afmetingen en hoe het bevestigd gaat worden. Om u toch een indicatie te geven: voor een plaat met de afmetingen 50x80cm zal de dikte 4mm voldoende moeten zijn.

Heeft u vragen? Wij denken graag met u mee. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 085-9020800. Of stuur een mail naar klantenservice@plexiglas.nl
Liever direct antwoord? Probeert u dan ook eens de chatfunctie op de website.

Let op: deze informatie dient als inspiratie over wat u met plexiglas of polycarbonaat kan doen. Wij verkopen géén producten, alleen het plaatmateriaal op maat met een eventuele bewerking en toebehoren vanuit ons assortiment.

12 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

12 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren