**Bestel uw Plexiglas Spatschermen op maat, helemaal naar wens te realiseren. **

Spiegel

Een spiegel heeft vele doeleinde, terwijl het gebruik overal hetzelfde is.
Zo kan een spiegel worden gebruikt in de badkamer, maar ook in een balletstudio, of een fitnessruimte. Maar waar een spiegel zich ook bevindt, meestal is het doel: jezelf kunnen bekijken. De meeste spiegels zijn glazen spiegels, deze zijn zwaar en sneuvelen vaak al bij transport. Om dit tegen te gaan, kunt u gebruik maken van een plexiglas spiegelplaat.

Spiegel

Plexiglas is namelijk uitermate geschikt voor deze toepassing. Waarom?
Er zijn veel voordelen van plexiglas tegenover glas, zoals:

  • Plexiglas is 25x sterker en 50% lichter in gewicht.
  • Ook is plexiglas veiliger. Plexiglas platen splinteren namelijk niet. Er kan alleen een ster of scheur ontstaan, maar zal niet kapot spatten.
  • Plexiglas is ook UV- en weerbestendig, en daardoor goed bestand tegen verwering en vergeling. Waardoor deze het hele jaar door inzetbaar zijn.
  • Ook hecht kalk minder goed op plexiglas, waardoor er minder vaak en minder agressief schoongemaakt hoeft te worden. Hierdoor is plexiglas onderhoudsvrij.
  • Plexiglas is ook makkelijker schoon en minder statisch te maken. Waardoor er minder vaak gestoft hoeft te worden.
  • Courante verwerkingen zoals zagen, frezen, boren, plooien en verlijmen vormen geen enkel probleem. Ook voor een doe-het-zelver.

 

Spiegel2Bij het bevestigen van een plexiglas spiegelplaat moet u erop letten dat de ondergrond vlak is. Dit is belangrijk om vervorming te voorkomen (lachspiegeleffect).
De maximale afmeting van een spiegelplaat is 305x205cm en alleen leverbaar in 3mm. Deze maken wij gratis voor u op maat, zonder dat u met de reststukken blijft zitten.

Heeft u vragen? Wij denken graag met u mee. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 085-9020800. Of stuur een mail naar klantenservice@plexiglas.nl
Liever direct antwoord? Probeert u dan ook eens de chatfunctie op de website.

Let op: deze informatie dient als inspiratie over wat u met plexiglas of polycarbonaat kan doen. Wij verkopen géén producten, alleen het plaatmateriaal op maat met een eventuele bewerking en toebehoren vanuit ons assortiment.

4 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren