**Bestel uw Plexiglas Spatschermen op maat, helemaal naar wens te realiseren. **

Standbouw

Een stand op de beurs, de plek om mensen kennis te laten maken met nieuwe producten of diensten die worden aangeboden.
Vaak moet een stand binnen een paar dagen, of zelfs een paar uur gebouwd worden. Dan zit je er niet op te wachten dat er platen voor bijvoorbeeld een display of het interieur sneuvelen. Het kan veel tijd kosten om op vervanging te wachten, tijd die er vaak niet is. Om deze problemen te verhelpen kunt u er voor kiezen om voor de standbouw gebruik te maken van plexiglas.

Standbouw

Plexiglas is namelijk uitermate geschikt voor deze toepassing. Waarom?
Er zijn veel voordelen van plexiglas tegenover glas, zoals:

  • Plexiglas is 25x sterker en 50% lichter in gewicht.
  • Ook is plexiglas veiliger. Plexiglas platen splinteren namelijk niet. Er kan alleen een ster of scheur ontstaan, maar zal niet kapot spatten.
  • Plexiglas is ook UV- en weerbestendig, en daardoor goed bestand tegen verwering en vergeling. Waardoor deze het hele jaar door inzetbaar zijn.
  • Ook hecht kalk minder goed op plexiglas, waardoor er minder vaak en minder agressief schoongemaakt hoeft te worden. Hierdoor is plexiglas onderhoudsvrij.
  • Plexiglas is ook makkelijker schoon en minder statisch te maken. Waardoor er minder vaak gestoft hoeft te worden.
  • Courante verwerkingen zoals zagen, frezen, boren, plooien en verlijmen vormen geen enkel probleem. Ook voor een doe-het-zelver.

 

Standbouw2Plexiglas is verkrijgbaar in verschillende kleuren, wat veel mogelijkheden bied. Zo kunt u kiezen voor een heldere plaat, omdat dit geen verschil geeft qua zicht met glas. Wilt u juist iets totaal anders voor uw stand, en een indruk achter laten? Dan is er de mogelijkheid om te kiezen voor de kleuren zwart en wit. De lichtdoorlaatbaarheid van deze zijn minimaal, wat mooi kan staan als achterwand voor een display. Ook hebben wij de kleuren opaal en gesatineerd. Dit kan voor mooie licht effecten zorgen in combinatie met een led-strip.
Verder hebben wij ook plexiglas met piramide structuur in het assortiment. Welke dikte u voor deze toepassing nodig heeft is van een aantal factoren afhankelijk, namelijk de afmetingen en hoe het bevestigd gaat worden. Om u toch een indicatie te geven: voor een plaat tot 100cm in hoogte/breedte zijn 4mm en 5mm een goede optie.
Voor grotere platen zal 8mm voldoende moeten zijn.

Heeft u vragen? Wij denken graag met u mee. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 085-9020800. Of stuur een mail naar klantenservice@plexiglas.nl
Liever direct antwoord? Probeert u dan ook eens de chatfunctie op de website.

Let op: deze informatie dient als inspiratie over wat u met plexiglas of polycarbonaat kan doen. Wij verkopen géén producten, alleen het plaatmateriaal op maat met een eventuele bewerking en toebehoren vanuit ons assortiment.

Artikelen 1 tot 15 van 20 in totaal

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 15 van 20 in totaal

Van hoog naar laag sorteren