**Bestel uw Plexiglas Spatschermen op maat, helemaal naar wens te realiseren. **

Tuinhuis

Een tuinhuisje, een prima plek om te kunnen ontspannen, of een goede opslag in de winterdag. Om optimaal van u tuinhuisje of overkapping te kunnen genieten, zelfs op de wat minder zonnige dagen, kunt u er voor kiezen om gebruik te maken van plexiglas.

Tuinhuis

Plexiglas is namelijk uitermate geschikt voor deze toepassing. Waarom?
Er zijn veel voordelen van plexiglas tegenover glas, zoals:

  • Plexiglas is 25x sterker en 50% lichter in gewicht.
  • Ook is plexiglas veiliger. Plexiglas platen splinteren namelijk niet. Er kan alleen een ster of scheur ontstaan, maar zal niet kapot spatten.
  • Plexiglas is ook UV- en weerbestendig, en daardoor goed bestand tegen verwering en vergeling. Waardoor deze het hele jaar door inzetbaar zijn.
  • Ook hecht kalk minder goed op plexiglas, waardoor er minder vaak en minder agressief schoongemaakt hoeft te worden. Hierdoor is plexiglas onderhoudsvrij.
  • Plexiglas is ook makkelijker schoon en minder statisch te maken. Waardoor er minder vaak gestoft hoeft te worden.
  • Courante verwerkingen zoals zagen, frezen, boren, plooien en verlijmen vormen geen enkel probleem. Ook voor een doe-het-zelver.

 

TuinschuurPlexiglas is verkrijgbaar in verschillende kleuren, wat veel mogelijkheden bied. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een heldere plaat, als u wil kunnen genieten van een mooi uitzicht. Mocht u toch iets meer privacy willen hebben, dan is er ook de mogelijkheid om te kiezen voor de tinten opaal of gesatineerd.
Welke dikte u hiervoor nodig heeft is van een aantal factoren afhankelijk, namelijk de afmetingen en hoe het bevestigd gaat worden.
Om u toch een indicatie te geven:
Voor kleine ruitjes in een tuinhuis zal plexiglas van 2mm een goede optie zijn. Voor grotere ruiten zal 3mm of 4mm voldoende moeten zijn.

Heeft u vragen? Wij denken graag met u mee. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 085-9020800. Of stuur een mail naar klantenservice@plexiglas.nl
Liever direct antwoord? Probeert u dan ook eens de chatfunctie op de website.

Let op: deze informatie dient als inspiratie over wat u met plexiglas of polycarbonaat kan doen. Wij verkopen géén producten, alleen het plaatmateriaal op maat met een eventuele bewerking en toebehoren vanuit ons assortiment.

14 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

14 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren