**Bestel uw Plexiglas Spatschermen op maat, helemaal naar wens te realiseren. **

Vaas

Vroeger bestond de leus: ‘’Bloemen houden van mensen’’. Maar mensen houden ook van bloemen, ze geven een huiselijk gevoel en brengen vrolijkheid in huis. Maar het zou zonde zijn als u geen bloemen in huis heeft, omdat u bang bent dat de vaas breekt. Met vazen van plexiglas hoeft u daar niet bang voor te zijn.

Vaas

Plexiglas is namelijk uitermate geschikt voor deze toepassing. Waarom?
Er zijn veel voordelen van plexiglas tegenover glas, zoals:

  • Plexiglas is 25x sterker en 50% lichter in gewicht.
  • Ook is plexiglas veiliger. Plexiglas platen splinteren namelijk niet. Er kan alleen een ster of scheur ontstaan, maar zal niet kapot spatten.
  • Plexiglas is ook UV- en weerbestendig, en daardoor goed bestand tegen verwering en vergeling. Waardoor deze het hele jaar door inzetbaar zijn.
  • Ook hecht kalk minder goed op plexiglas, waardoor er minder vaak en minder agressief schoongemaakt hoeft te worden. Hierdoor is plexiglas onderhoudsvrij.
  • Plexiglas is ook makkelijker schoon en minder statisch te maken. Waardoor er minder vaak gestoft hoeft te worden.
  • Courante verwerkingen zoals zagen, frezen, boren, plooien en verlijmen vormen geen enkel probleem. Ook voor een doe-het-zelver.

 

Vaas2Plexiglas is verkrijgbaar in verschillende kleuren, wat veel mogelijkheden bied. Zo kunt u kiezen voor een heldere plaat, omdat dit geen verschil geeft qua zicht met glas. Mocht dit toch niet de kleur zijn die u in huis wil hebben, is er ook de mogelijkheid om een andere kleur te kiezen. Namelijk zwart en wit, de lichtdoorlaatbaarheid van deze zijn minimaal. Waardoor u het gevoel van een porseleinen vaas kunt creëren. Verder hebben wij de kleuren opaal en gesatineerd in ons assortiment, hiervan is de lichtdoorlaatbaarheid 40%.

Heeft u vragen? Wij denken graag met u mee. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 085-9020800. Of stuur een mail naar klantenservice@plexiglas.nl
Liever direct antwoord? Probeert u dan ook eens de chatfunctie op de website.

Let op: deze informatie dient als inspiratie over wat u met plexiglas of polycarbonaat kan doen. Wij verkopen géén producten, alleen het plaatmateriaal op maat met een eventuele bewerking en toebehoren vanuit ons assortiment.

2 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren