**Bescherm uw klanten en medewerkers. Koop hier uw Plexiglas Spatscherm!**

Over ons

Waarom kiezen voor Plexiglas.nl? Plexiglas.nl is een jong en dynamisch bedrijf. Wij verkopen producten van uitstekende kwaliteit tegen concurrerende prijzen en hebben service hoog in het vaandel staan.

 

Kwaliteit op maat

Plexiglas.nl levert maatwerk zonder zaagkosten. Wat houdt dit in? Dit betekent dat u de kleur, dikte en afmeting helemaal zelf kunt beslissen. Wij frezen het plexiglas of polycarbonaat voor u  geheel op maat, zonder dat wij daar verdere kosten voor berekenen. U betaalt alleen voor hetgeen u nodig heeft.

Uitzondering hierop zijn aluminium composiet platen en HPL platen. De afname van deze platen is per hele plaat, maar wij kunnen deze platen wel gratis voor u op maat zagen. U ontvangt dan uiteraard ook de reststukken. Plexiglas buizen worden ook alleen per volle buis verkocht. Deze kunnen wij voor een meerprijs van € 25,- excl. BTW (€ 30,25 incl. BTW) voor u op maat zagen.

Verder kunnen wij de platen voor u bewerken, door bijvoorbeeld schuine zijde te zagen of gaten aan te brengen. Zo is uw plaatmateriaal gelijk klaar voor gebruik.


Eenvoudig bestellen

Kies het soort plexiglas dat u wilt kopen, selecteer een kleur en geef aan welke maat het plexiglas moet zijn. Wij zorgen er dan voor dat het helemaal op maat bij u wordt thuisbezorgd. Mocht uw keuze er niet bij staan of heeft u een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op, wij denken graag met u mee.

Wij zijn op verschillende manieren te bereiken. U kunt een e-mail sturen naar klantenservice@plexiglas.nl. Ook kunt u gebruikmaken van onze chatfunctie op de website. Hier staan wij u graag te woord voor snelle vragen. Uiteraard kunt u ons ook bereiken via telefoonnummer 085-9020800. Wij zijn telefonisch van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 09.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 17.00 uur. 

In onze service zetten wij graag nét dat stapje verder zodat u verzekerd kunt zijn van een positief resultaat.

* Openingstijden

 


 

 

‘Snel gevonden wat we zochten. Goed advies en keurig afgeleverd.’

Roos

 

'Ondanks misverstand m.b.t. het plexiglas uiterst correct en klantvriendelijk geholpen. Daar kunnen vele webshops een voorbeeld aan nemen.'

John van der Kwaak

 

‘De transporteur belde netjes van te voren. Goed geregeld en keurig op tijd. Zoals volgens afspraak.’

W. van Gummel

 


 

André van Dijk   Marleen van Dijk
André van Dijk   Marleen van Dijk-Giesen
Eigenaar Plexiglas.nl   Eigenaresse Plexiglas.nl
info@plexiglas.nl
 
m.vandijk@plexiglas.nl