Gratis levering vanaf €199
5% korting bij afhalen
Spoedlevering mogelijk
Webshop keurmerk
Veilig betalen

Lichtkoepels met opstand

Met een lichtkoepel en een dakopstand heeft u een complete set die gemakkelijk op een plat dak is te monteren.

Wij hebben plexiglas lichtkoepels en polycarbonaat lichtkoepels. Plexiglas lichtkoepels zijn budgetvriendelijker, UV-bestendig en verkleuren niet. Een polycarbonaat lichtkoepel is extreem slagvast dus inbraakveiliger dan een plexiglas lichtkoepel. Polycarbonaat wordt veel gebruikt bij inbraakgevoelige ruimtes, zoals bedrijfspanden. De isolatiewaarde van beide materialen is gelijk.

Een enkelwandige lichtkoepel is vooral geschikt voor onverwarmde ruimtes zoals een carport, veranda of overkapping. Deze lichtkoepel is stevig, maar isoleert matig. Binnenshuis heeft u een dubbelwandige lichtkoepel nodig. Deze is erg stevig en zorgt voor een betere isolatie. Een dubbelwandige lichtkoepel beperkt het verlies van warmte via de koepel.

Wij hebben rechte (16/00) en schuine (16/20) opstanden in ons assortiment. Het voordeel van een rechte opstand is dat deze over een bestaande opstand geplaatst kan worden, om zo de isolatiewaarde op te krikken. Deze wordt daarom vaak gebruikt bij renovatieprojecten. Daarnaast hebben we de schuine opstand, die als voordeel een egalere lichtspreiding heeft, vanwege de schuine inval. De koepel die men op deze opstand plaatst, is goedkoper gezien deze kleiner is.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.