**Bescherm uw klanten en medewerkers. Koop hier uw Plexiglas Spatscherm!**

Plexiglas baliescherm

Dit staande baliescherm van plexiglas maakt veilig contact mogelijk tussen klanten en medewerkers. U kunt dit stevige plexiglas coronascherm eenvoudig als afscherming neerzetten op uw balie of toonbank. De plexiglas afscherming is voorzien van een uitsparing van 15 cm hoog, zodat uw personeel en uw klanten wel zaken zoals geld, producten of legitimatiebewijzen aan elkaar kunnen geven. De staande coronascherm is voorzien van twee plexiglas voeten.


Kleur plexiglas: helder
Dikte plexiglas: 4 mm
Maat voet: 30 x 15 cm (b x h)
Hoogte uitsparing: 15 cm hoog
Breedte uitsparing: schermbreedte min 40 cm


Lees meer over dit product
Totale prijs: Excl. BTW: € 99,00 Incl. BTW: € 119,79
Heeft u advies nodig?
Hulp nodig?

Neem voor vragen of advies over ons assortiment gerust contact met ons op:

E-mail klantenservice

085 - 90 20 800

Veelgestelde vragen

Contactformulier

Beoordelingen

Gewenste afmetingen

Excl. BTW:
Incl. BTW:
Totale prijs: Excl. BTW: € 99,00 Incl. BTW: € 119,79

Productbeschrijving

Details

plexiglas coronascherm staandPlexiglas baliescherm

Kleur plexiglas: helder
Dikte plexiglas: 4 mm
Maat voet: 30 x 15 cm (b x h)
Uitsparing: 15 cm (h)

 

Een plexiglas spatscherm maakt veilig contact mogelijk tussen klanten en medewerkers. Plexiglas.nl heeft al diverse plexiglas balieschermen mogen maken voor o.a. Jumbo, Etos, ziekenhuizen en apotheken.  

Dit doorzichtige staande baliescherm van plexiglas is dé oplossing om uw personeel en klanten te beschermen tegen besmetting van het coronavirus en andere virussen. U kunt dit stevige plastic scherm eenvoudig als afscherming neerzetten op uw balie of toonbank. De plexiglas afscherming bestaat uit één hoofdplaat met een uitsparing van 15 cm hoog, zodat uw personeel en uw klanten wel zaken zoals geld, producten of legitimatiebewijzen aan elkaar kunnen geven. De breedte van de uitsparing is afhankelijk van de breedte van het hygiëne scherm, namelijk de schermbreedte min 40 cm. Dus bij een schermbreedte van 75 cm zal de uitsparing 35 cm breed zijn. Bij een schermbreedte van 100 cm zal de uitsparing 60 cm breed zijn. 

De staande spatscherm is voorzien van twee plexiglas voeten. De scherpe randen van het plexiglas worden verwijderd en hoeken van het spatscherm zijn afgerond.

Ideaal voor onder andere afhaalrestaurants, apotheken, bibliotheken, recepties, fysio balies, wachtkamers en werkplekken tussen collega’s.

Plexiglas helder dankt zijn bekendheid aan de producteigenschappen: glashelder en weerbestendig. Bovendien is het plexiglas 25 keer sterker dan glas, licht van gewicht en goedkoper dan glas. Tevens is plexiglas goed te bewerken, ook door de doe-het-zelver.

Inmiddels staan onze coronaschermen al bij de Jumbo, Etos, Radboudumc etc. Naast deze landelijke ketens maken ook lokale/zelfstandige winkeliers gebruik van onze veilige plexiglas coronaschermen.

Beschermfolie aan 2 zijden. 

Spatscherm schoonmaken

U kunt uw plexiglas spatscherm eenvoudig schoonmaken met onze complete schoonmaakset speciaal voor het schoonmaken van plexiglas in ons assortiment.

Eigenschappen plexiglas

Onze plexiglas platen worden geproduceerd en getest volgens DIN EN ISO 7823-2. Het plexiglas bevat geen giftige materialen of zware metalen die mogelijk een risico inhouden voor het milieu of voor de gezondheid. Ze zijn onoplosbaar in water en vallen niet onder gevaarlijke materialen. De plexiglas platen zijn gemakkelijk te recyclen.

Andere afmeting of liever een hangend spatscherm?

Indien u een andere afmeting voor uw spatscherm wenst, dan kunnen wij deze uiteraard voor u op maat maken. Bij plexiglas baliescherm op maat kunt u zelf uw gewenste afmetingen invullen.

Wij hebben ook hangende spatschermen in ons assortiment. Deze hangende spatschermen zijn voorzien van gaten waardoor u deze eenvoudig aan het plafond kunt ophangen.

Alle getoonde afbeeldingen geven zo goed mogelijk het te kopen product weer, maar kunnen afwijken van de werkelijkheid. Door een schaarste aan materiaal worden verschillende soorten gebruikt maar wel vergelijkbaar met plexiglas. 

Extra informatie

Extra informatie

Plexiglas Helder
Gebruik Horeca, Kantoor, Kapper, School, Sportschool, Staand
UV-beschermd ja
Kraswerend nee
Productie technologie XT (geëxtrudeerd)

Beoordelen

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Plexiglas baliescherm

Onze service

Bij ons kunt u terecht voor ál uw plexiglas wensen.Onze service

  • Onze kracht is dat wij alles op maat kunnen maken. De producten kunt u via onze webshop direct op maat bestellen. Géén zaagkosten!

  • Wij verkopen producten van uitstekende kwaliteit tegen concurrerende prijzen.

  • Indien de door u gewenste dikte, kleur en/of afmeting niet bij onze producten staat, kunt u een offerte aanvragen. Wij doen er alles aan om u van dienst te zijn.

  • Ook voor diverse bewerkingen, zoals gaten boren in plexiglas, kunt u bij ons terecht.

Anderen bekeken ook

Plexiglas spatscherm hangend

Plexiglas spatscherm hangend

Totale prijs: Excl. BTW: € 70,00 Incl. BTW: € 84,70
Plexiglas baliescherm op maat

Plexiglas baliescherm op maat

Totale prijs: Excl. BTW: € 179,00 Incl. BTW: € 216,59
Plexiglas spatscherm kantoor

Plexiglas spatscherm kantoor

Totale prijs: Excl. BTW: € 99,00 Incl. BTW: € 119,79
Plexiglas spatscherm in aluminium profiel 100 x 200 cm

Plexiglas spatscherm in aluminium profiel 100 x 200 cm

Totale prijs: Excl. BTW: € 195,00 Incl. BTW: € 235,95