**Bescherm uw personeel of klanten tegen COVID-19. Bekijk onze spatschermen op maat**

Plexiglas buis gesatineerd 150 x 144 mm

Matte plexiglas buis, o.a. populair voor gebruik als lichtdiffuser of andere decoratie. Op maat te bestellen!

  • Buitenmaat 150 mm, binnenmaat 144 mm
  • 25x sterker dan glazen buizen
  • Weerbestendig en UV-bestendig
  • Totale lengte buis: 200 cm
  • Op maat gezaagd voor €25,- excl. BTW

Afname is per volle buis. U ontvangt de op maat gezaagde buis incl. reststukken. We zagen de buis in max. 10 stukken. Min. lengte per stuk is 5 cm.

Lees meer over dit product
Totale prijs: Incl. BTW: € 186,34 Excl. BTW: € 154,00
Hulp nodig?

Neem voor vragen of advies over ons assortiment gerust contact met ons op:

E-mail klantenservice

085 - 90 20 800

Veelgestelde vragen

Contactformulier

Beoordelingen
+€ 25,00
Incl. BTW:
Excl. BTW:
Totale prijs: Incl. BTW: € 186,34 Excl. BTW: € 154,00

Productbeschrijving

Details

Buis van Plexiglas (Acrylaat) voordelen

Plexiglas is een van de meest bekende en oudste kunststofsoorten. Plexiglas bestaat al bijna honderd jaar en is wereldwijd bekend. De chemische naam is polymethylmethacrylaat (PMMA) ofwel acrylaat. In de volksmond wordt het plexiglas of perspex genoemd. Plexiglas en Perspex zijn merknamen van acrylaat. Plexiglas is bekend vanwege zijn stevige karakter. Uit vele onderzoeken is gebleken dat dit materiaal 25x sterker is dan glas. Omdat onze buizen UV-bestendig krijgen ze geen schade van UV-straling. Dit wil zeggen dat ze niet vergelen. Tel de weerbestendigheid van plexiglas hierbij op, en u begrijpt dat deze buizen ook voor buiten enorm geschikt zijn. Ook is deze kunststof geschikt voor voedingsmiddelen. Bovendien is plexiglas lichter van gewicht (handig voor het monteren), en vriendelijker voor de portemonnee dan glas.

Plexiglas buis mat toepassingen

Deze buizen hebben een bijzonder mooi gesatineerd (mat) oppervlak. In combinatie met verlichting creëren ze een zachte, diffuse verspreiding van het licht. Deze buis wordt dan ook veel toegepast in de verlichtingsindustrie. Maar ook voor decoratie in huis of voor decors zijn onze matte plexiglas buien populair. We hebben veel klanten die als hobbyist een buis bestellen en hier iets moois van maken. 

Plexiglas buis mat 150 x 144

De betreffende plexiglas buis heeft buitenmaat 150 en binnenmaat 144. De buitenmaat is de diameter van de buitenzijde van de plexiglas buis. De binnenmaat is de diameter van de binnenzijde van de buis. De wanddikte van deze buis is 3 mm. Wilt u een andere maat? Kijk dan even opnieuw in het overzicht.

Plexiglas buis mat op maat

Bij plexiglas.nl bestelt u uw plexiglas buizen op maat. De buizen zijn in totaal 200 cm. Als u deze wilt laten zagen betaalt u een meerprijs van € 25.00 ex. BTW. U kunt de buizen in maximaal 10 stukken laten zagen. De minimale lengte van de stukken is 5 centimeter. Wanneer u uw buis op maat laat zagen ontvangt u naast de bestelde stukken ook de reststukken van de buis. Leuk voor een later project!

Extra informatie

Extra informatie

Kleur buis gesatineerd
Productie technologie XT (geëxtrudeerd)
Buitendiameter 150 mm
Binnendiameter 144 mm
Wanddikte 3

Beoordelen

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Plexiglas buis gesatineerd 150 x 144 mm

Onze service

Bij ons kunt u terecht voor ál uw plexiglas wensen.Onze service

  • Onze kracht is dat wij alles op maat kunnen maken. De producten kunt u via onze webshop direct op maat bestellen. Géén zaagkosten!

  • Wij verkopen producten van uitstekende kwaliteit tegen concurrerende prijzen.

  • Indien de door u gewenste dikte, kleur en/of afmeting niet bij onze producten staat, kunt u een offerte aanvragen. Wij doen er alles aan om u van dienst te zijn.

  • Ook voor diverse bewerkingen, zoals gaten boren in plexiglas, kunt u bij ons terecht.