**Bestel uw Plexiglas Spatschermen op maat, helemaal naar wens te realiseren. **

Plexiglas corona autoscherm op maat

Corona autoscherm om uw passagiers of bijrijders te beschermen tegen het coronavirus. Geheel op maat gemaakt van 4 mm helder polycarbonaat (veiligheidsglas). Wij kunnen uw voertuig voorzien van coronaschermen tussen de voor- en achterbank. Ideaal voor onder andere taxi's, (werk)bussen, lesauto's, maar ook voor particulier gebruik.

Richtprijs corona autoscherm tussen voor- en achterbank: € 150,- (excl. BTW)

Wij kunnen het corona autoscherm bij u inmeten. De kosten hiervoor bedragen € 45,- (per model auto). Het inmeten kan op afspraak in Lienden.

Lees meer over dit product
Totale prijs: Incl. BTW: € 181,50 Excl. BTW: € 150,00
Heeft u advies nodig?
Hulp nodig?

Neem voor vragen of advies over ons assortiment gerust contact met ons op:

E-mail klantenservice

085 - 90 20 800

Veelgestelde vragen

Contactformulier

Beoordelingen
Incl. BTW:
Excl. BTW:
Totale prijs: Incl. BTW: € 181,50 Excl. BTW: € 150,00

Productbeschrijving

Details

plexiglas corona scherm autoCorona scherm voor auto's

Materiaal: polycarbonaat
Kleur: helder
Dikte: 4 mm
 

Bescherm uw passagiers en/of medewerkers! Een plexiglas corona autoscherm maakt veilig vervoer mogelijk tussen passagiers in autovoertuigen, wanneer u met meerdere personen in één voertuig moet reizen. Plexiglas.nl heeft al diverse plexiglas spatschermen mogen maken voor o.a. werkbussen van gemeentes, taxi's etc.

Let op! Wanneer u het product afneemt gaan wij er vanuit dat u goedkeuring heeft gekregen van uw verzekering of via bijvoorbeeld de KAM coördinator binnen uw bedrijf en zelf de verantwoording neemt voor het gebruik ervan. Wij als leverancier kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor het gebruik van deze producten.

Dit doorzichtige hygiëne scherm voor autovoertuigen van plexiglas/polycaronaat is dé oplossing om uw passagiers en medewerkers te beschermen tegen besmetting van het coronavirus en andere virussen. Wij kunnen uw voertuig voorzien van corona autoschermen tussen de voor- en achterbank. Houdt u er rekening mee dat een scherm tussen de bestuurder en bijrijder niet is toegestaan. Om deze reden kunnen we daar niet in voorzien.

Polycarbonaat wordt ook wel veiligheidsglas genoemd. Ideaal voor onder andere taxi's, werkbussen, lesauto's, maar ook voor personenauto's. Nu kunt u veilig met meerdere mensen in een auto of werkbus op pad! Polycarbonaat is zelfdovend, heeft een zeer hoge slagvastheid en is nagenoeg onbreekbaar. Polycarbonaat is ca. 250 keer sterker dan glas van gelijke dikte. Tevens is het spatscherm goed te bewerken, ook door de doe-het-zelver. U kunt er eventueel makkelijk zelf gaten in boren voor de bevestiging.

Inmiddels hangen onze corona autoschermen al in taxi's, werkbussen van de gemeente, en voertuigen van de vuilnisophaaldienst. Onze veilige plexiglas corona autoschermen worden ook gebruikt in personenauto's. 

Corona scherm op maat

plexiglas corona scherm bus op maat

Wij maken het corona scherm voor in uw auto of werkbus voor u geheel op maat! U kunt een mal bij ons langsbrengen zodat wij deze geheel op maat kunnen maken van polycarbonaat. Ook kunt u met uw voertuig bij ons op afspraak langskomen, zodat wij het direct voor u op maat kunnen maken. Wij zullen het dan in uw auto of werkbus inmeten en direct uw corona scherm op maat maken en plaatsen in uw voertuig.

De kosten voor het inmeten van een autoscherm bedragen € 75,- (per model auto). Het inmeten kan op afspraak in Lienden.

Corona scherm schoonmaken

U kunt uw plexiglas coronascherm eenvoudig schoonmaken en ontsmetten met alcohol of Burnus antistatische reiniger. Let bij het schoonmaken op het treffen van de juiste voorzorgsmaatregelen. 

Alle getoonde afbeeldingen geven zo goed mogelijk het te kopen product weer, maar kunnen afwijken van de werkelijkheid. Door een schaarste aan materiaal worden verschillende soorten gebruikt maar wel vergelijkbaar met plexiglas of polycarbonaat.

Retourbeleid coronaschermen

Omdat alle coronaschermen op maat worden gemaakt vervalt de afkoelingsperiode van 14 dagen. Dit betekent dat u de coronaschermen niet kunt retourneren. De regelgeving omtrent de coronaschermen vanuit de overheid verandert regelmatig. Eventuele veranderingen waarvoor uw bestelde schermen niet meer voldoen zijn voor eigen risico. Wij kunnen hier niet verantwoordelijk voor worden gesteld. Denk daarom goed na alvorens u bestelt. Bij vragen over de kuch- en spatschermen kunt u uiteraard altijd bij ons terecht. Mail daarvoor naar klantenservice@plexiglas.nl of neem telefonisch contact op via 085 - 9020800.

Extra informatie

Extra informatie

Plexiglas Helder
Gebruik Auto
UV-beschermd ja
Kraswerend nee

Beoordelen

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Plexiglas corona autoscherm op maat

Onze service

Bij ons kunt u terecht voor ál uw plexiglas wensen.Onze service

  • Onze kracht is dat wij alles op maat kunnen maken. De producten kunt u via onze webshop direct op maat bestellen. Géén zaagkosten!

  • Wij verkopen producten van uitstekende kwaliteit tegen concurrerende prijzen.

  • Indien de door u gewenste dikte, kleur en/of afmeting niet bij onze producten staat, kunt u een offerte aanvragen. Wij doen er alles aan om u van dienst te zijn.

  • Ook voor diverse bewerkingen, zoals gaten boren in plexiglas, kunt u bij ons terecht.

Anderen bekeken ook

Plexiglas baliescherm

Plexiglas baliescherm

Totale prijs: Incl. BTW: € 71,39 Excl. BTW: € 59,00
Plexiglas spatscherm hangend op maat

Plexiglas spatscherm hangend op maat

Totale prijs: Incl. BTW: € 90,75 Excl. BTW: € 75,00
Plexiglas baliescherm op maat

Plexiglas baliescherm op maat

Totale prijs: Incl. BTW: € 107,69 Excl. BTW: € 89,00