Plexiglas kopen in Albrandswaard?

Plexiglas.nl heeft het mooiste en sterkste plexiglas in Albrandswaard tegen de scherpste prijzen. Via Plexiglas.nl kunt u uw plexiglas platen gratis op maat zagen, snijden of boren en thuis laten bezorgen in Albrandswaard. Of het nu gaat om plexiglas platen en buizen of polycarbonaat platen; plexiglas bestellen doet u bij Plexiglas.nl, de grootste leverancier van Nederland. Wilt u dus plexiglas platen kopen in Albrandswaard, dan bent u bij Plexiglas.nl aan het juiste adres.

 

Wat is plexiglas?

Plexiglas: u kent het wellicht als perspex, acrylglas of de meer chemische naam polymethylmethacrylaat (PMMA), kortweg acrylaat. Plexiglas is lichter, sterker én duurzamer dan normaal glas. Daarnaast is het een stuk goedkoper dan normaal glas en is het makkelijker op maat te maken. Hoewel de naam anders doet vermoeden is plexiglas geen glassoort, maar een kunststof. Daardoor is het tot wel 25 keer sterker dan glas.

 

De voordelen van plexiglas:

  • makkelijk te bewerken: zagen, snijden, frezen, boren, polijsten of graveren;
  • eenvoudig te buigen;
  • sterker, lichter en flexibeler dan normaal glas;
  • makkelijk te verlijmen met acrylaatlijm (Acrifix);
  • hogere lichtdoorlatendheid dan gewoon glas;
  • duurzaam, gaat lang mee en verkleurt niet;
  • veilig, splintert niet.

 

Plexiglas op maat

Voor verschillende bewerkingen van plexiglas is het handig om plexiglas platen op maat te zagen of snijden. Bij Plexiglas.nl kunt u plexiglas platen bestellen en gratis op maat laten maken. Daarvoor kunt u bovendien een keuze maken uit de brede selectie aan diktes. Ons assortiment beslaat plexiglas van 2 mm tot 100 mm dik.

 

Verschillende soorten plexiglas

Plexiglas spiegel

Naast het heldere plexiglas zijn er nog andere soorten waaruit u kunt kiezen als u plexiglas gaat kopen. Een plexiglas spiegel is zo’n voorbeeld. Deze wordt gebruikt als alternatief voor een glazen spiegel. Een plexiglas spiegel is immers lichter en veel steviger dan een glazen spiegel. Daarnaast is deze kunststof spiegel ook makkelijk op maat te maken. Naast plexiglas spiegels kunt u bij Plexiglas.nl ook platen bestellen met andere specifieke eigenschappen:

  • gesatineerd of gematteerd;
  • met piramidestructuur;
  • anti-reflex (ontspiegeld);
  • getint: opaal, zwart en wit.


Plexiglas buizen en blokken

Naast de plexiglas platen op maat hebben we ook plexiglas buizen en blokken op maat in ons assortiment. Ook deze buizen en blokken kunnen we op elke gewenste grootte voor u zagen of snijden.

 

Polycarbonaat platen

Polycarbonaat is een extreem slagvaste kunststof. Polycarbonaat is namelijk 250 keer sterker dan regulier glas van dezelfde dikte. Dat maakt polycarbonaat platen zeer geschikt als veiligheidsglas, waardoor het gebruikt kan worden voor bijvoorbeeld tussenwanden van voetbalstadions. Ook polycarbonaat platen op maat zagen of snijden is gratis bij Plexiglas.nl.

 

Toepassingen

Dankzij de gunstige eigenschappen van plexiglas en polycarbonaat zijn deze kunststoffen bij uitstek geschikt voor allerlei verschillende toepassingen. Denk bijvoorbeeld aan een plexiglas voorzetraam voor isolatie, als alternatief voor dubbele beglazing. Maar plexiglas en polycarbonaat lenen zich ook uitstekend voor bijvoorbeeld douchewandentussendeurentuinspiegels en zelfs slagvaste bushokjes. Voor toepassingen waarvoor hufterproof glas vereist is, wordt meestal polycarbonaat gebruikt.

 

Goedkoop plexiglas

Als grootste leverancier van plexiglas van Nederland kunnen wij verschillende soorten plexiglas tegen zeer scherpe prijzen aanbieden. Dankzij de grote voorraad en de verkoopsnelheid van onze producten hebben we regelmatig voordelige aanbiedingen. Daardoor kunt u altijd bij ons terecht voor goedkoop plexiglas. De aanbiedingen veranderen regelmatig, dus houd onze webshop in de gaten.

 

Gratis verzending plexiglas

Alle bestellingen boven 199 euro worden gratis bezorgd in Nederland en België naar uw afleveradres in Albrandswaard. Onder de 199 euro bedragen de verzendkosten 14,99 euro. Tijdens het bestelproces kunt u zelf aangeven op welke dag u de bestelling bezorgd wenst te hebben. Heeft u uw bestelling nog sneller nodig? In overleg met u stemmen wij af wanneer de levering plaats kan vinden.

 

Afhalen is uiteraard ook mogelijk. Indien u uw bestelling komt afhalen in Lienden ontvangt u 5% korting op uw bestelling. U kunt in het bestelproces aangeven wanneer u de bestelling wilt komen afhalen. Dit kan op woensdag- en op vrijdagmiddag tussen 14.00 - 17.00 uur. Wenst u het op een andere dag en/of tijdstip af te komen halen, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen om een afhaalafspraak te maken.

 

Wacht niet langer en kijk snel naar alle plexiglas platen op onze webhop!

https://plexiglas.nl/plexiglas/plexiglas-platen-op-maat