Plexiglas op maat

Artikelen 1 tot 16 van 45 in totaal

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 16 van 45 in totaal

Van hoog naar laag sorteren

Bent u op zoek naar een plexiglas plaat op maat? En u wilt niet een hele plaat van 3050 x 2050 mm afnemen? Bij www.plexiglas.nl kunt u het direct op maat bestellen en wij leveren het bij u af zonder reststukken. U betaalt dus alleen voor hetgeen u daadwerkelijk nodig heeft! Wij zagen het voor u gratis op maat.

Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een stuk helder plexiglas van 100x100 mm? Bij alle plexiglas platen kunt u de door u gewenste afmeting invullen. Zoals u op onderstaande afbeelding kunt zien, ziet u direct de prijs staan voor het plexiglas in de afmeting die u wenst. Het wordt gratis voor u op maat gezaagd. Wij hanteren een minimale afname per stuk van 15 euro (excl. BTW).

Maatwerk

Voor een meerprijs kunt u ook plexiglas platen in de vorm van een cirkel of met een schuine zijde laten zagen. Ook kunt u voor een meerprijs een plexiglas buis laten zagen. U kunt zelfs een plexiglas product op maat laten maken. Via een offerte-aanvraag kunt u uw maatwerkopdracht bij ons neerleggen. In samenwerking met gerenommeerde bewerkers kunnen wij u betaalbare kwaliteit bieden.