**Bescherm uw personeel of klanten tegen COVID-19. Bekijk onze spatschermen op maat**

Plexiglas spiegelplaat zilver 3 mm

Een plexiglas spiegelplaat van 3 mm is een perfecte vervanger van een standaard spiegel. Plexiglas is vele malen sterker dan glas. De spiegelplaten zijn op maat te bestellen.

 • 50% lichter dan glas
 • Er kunnen geen scherven ontstaan
 • Max. afmeting 200x300 cm  

Let op! De spiegel is 3mm en flexibel, wat een lachspiegeleffect veroorzaakt. Alleen met 100% perfecte montage kan dit worden voorkomen. Dit is voor eigen risico. Kies bij grote maten daarom altijd spiegel plexiglas 5mm. Scroll verder voor meer info.

Lees meer over dit product
Totale prijs: Incl. BTW: € 71,39 Excl. BTW: € 59,00
Hulp nodig?

Neem voor vragen of advies over ons assortiment gerust contact met ons op:

E-mail klantenservice

085 - 90 20 800

Veelgestelde vragen

Contactformulier

Beoordelingen
Prijs per meter € 1,50 ( omtrek )
Incl. BTW:
Excl. BTW:

Prijs per m2:  € 59,00

Totale prijs: Incl. BTW: € 71,39 Excl. BTW: € 59,00

Productbeschrijving

Details

Eigenschappen plexiglas spiegel zilver 3 mm

Plexiglas spiegelplaten worden toegepast daar waar glazen spiegels te zwaar zijn, of wanneer het risico op scherven groot is. Plexiglas (Perspex) is namelijk erg stevig en slagvast. Het is bovendien licht in gewicht, UV- en weerbestendig én goedkoper dan glas. Onze plexiglas platen worden geproduceerd en getest volgens DIN EN ISO 7823-2. Het plexiglas bevat geen giftige materialen of zware metalen die mogelijk een risico vormen voor het milieu of de gezondheid. Ze zijn onoplosbaar in water en vallen niet onder gevaarlijke materialen. Het plexiglas mag in contact komen met voedsel. Het voldoet aan alle Europese normen betreffende de voedselwetgeving. Tevens zijn onze platen recyclebaar.

Spiegelplaten 3 mm flexibiliteit

De plexiglas spiegelplaten zijn flexibel. De plexiglas spiegelplaat heeft dan ook een gladde en stevige ondergrond nodig om niet te vervormen (lachspiegeleffect). Een 100% vlakke ondergrond kan dit ontnemen. Zelfs een met het oog niet waarneembare oneffenheid kan echter te veel zijn. Voor een dikkere plexiglas spiegelplaat kunt u kijken bij de plexiglas spiegelplaat zilver 5 mm. Deze is stijver en daardoor met minder risico’s te monteren. Ook bij grotere afmetingen is het raadzaam om een plaat van 5 mm te bestellen.  Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld voor een ongewenst lachspiegeleffect.

Plexiglas zilver spiegel op maat 3 mm

Bij plexiglas.nl koopt u uw spiegel plexiglas volledig op maat, zodat u precies bestelt wat u nodig heeft. U kunt kiezen voor het verwijderen van de scherpe randen, wat wil zeggen dat met een afbraammesje de scherpste randjes van het plexiglas worden verwijderd. Dit is niet zichtbaar, maar zorgt ervoor dat u zich niet kunt bezeren. Ook kunt u bij het bestellen kiezen voor de optie ‘hoeken afronden’. Bij deze keuze worden alle vier de hoeken van de plexiglas spiegelplaat zilver afgerond met radius 5.

Bewerkingen plexiglas spiegel zilver 3 mm

Ook unieke bewerkingen van de spiegels kunnen we voor u in orde maken.  Bijvoorbeeld boren of verlijmen. Ook kunt u de spiegelplaten in unieke vormen laten zagen. Voor alle bewerkingen kunt u een offerte aanvragen. Bij vragen over de mogelijkheden mag u altijd even bellen of mailen. Bent u zelf handig? Plexiglas is behoorlijk goed te bewerken, ook door de doe-het-zelver. Zo kunt u (met kwalitatief gereedschap!) o.a. plexiglas boren, zagen, lijmen en frezen.

Plexiglas spiegel 3 mm toepassingen

Mensen kiezen regelmatig voor een plexiglas spiegel, omdat glazen spiegels vaak te zwaar of te breukgevoelig zijn. De plexiglas spiegelplaten in 3 mm vormen een onbreekbare spiegel. U dient de plexiglas spiegelplaat zilver wel te bevestigen op een plaat of muur met een 100% vlakke ondergrond, anders kunt u een lachspiegeleffect krijgen. Toepassingen met een plexiglas spiegel zilver waar u aan kunt denken zijn:

 • Plexiglas interieurbouw en standbouw
 • Plexiglas spiegel fotostudio
 • Plexiglas spiegel in kinderkamers
 • Plexiglas spiegel fitnesszaal

Uitzetten plexiglas spiegel 3 mm

Het is mogelijk dat het plexiglas bij bepaalde temperaturen uitzet of krimpt. Dit is echter maar een paar mm. De uitzetting betreft +/- 0,07 mm per meter per graad. Wanneer u het plexiglas in een frame, sponning of kozijn wilt plaatsen, is dit iets om rekening mee te houden. 

Extra informatie

Extra informatie

Plexiglas Spiegel
UV-beschermd ja
Kraswerend nee
Productie technologie XT (geëxtrudeerd)
Dikte 3 mm

Beoordelen

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Plexiglas spiegelplaat zilver 3 mm

Onze service

Bij ons kunt u terecht voor ál uw plexiglas wensen.Onze service

 • Onze kracht is dat wij alles op maat kunnen maken. De producten kunt u via onze webshop direct op maat bestellen. Géén zaagkosten!

 • Wij verkopen producten van uitstekende kwaliteit tegen concurrerende prijzen.

 • Indien de door u gewenste dikte, kleur en/of afmeting niet bij onze producten staat, kunt u een offerte aanvragen. Wij doen er alles aan om u van dienst te zijn.

 • Ook voor diverse bewerkingen, zoals gaten boren in plexiglas, kunt u bij ons terecht.

Anderen bekeken ook

Plexiglas Sealer

Plexiglas Sealer

Normale prijs: € 20,57

Nu voor Totale prijs: Incl. BTW: € 18,15 Excl. BTW: € 15,00

Plexiglas spiegelplaat zilver 5 mm

Plexiglas spiegelplaat zilver 5 mm

Totale prijs: Incl. BTW: € 107,69 Excl. BTW: € 89,00