**Bescherm uw personeel of klanten tegen COVID-19. Bekijk onze spatschermen op maat**

Plexiglas spiegelplaat zilver 5 mm

Plexiglas spiegel zilver wordt veel toegepast in situaties waar kans is op scherven. Plexiglas is 25x sterker dan glas, waardoor het een ideaal alternatief is!

 • Plexiglas spiegel 5 mm dik
 • 50% lichter dan glas
 • Slagvast en scherfvrij
 • 100% maatwerk
 • Max. afmeting 200x300 cm
Lees meer over dit product
Totale prijs: Incl. BTW: € 112,53 Excl. BTW: € 93,00
Hulp nodig?

Neem voor vragen of advies over ons assortiment gerust contact met ons op:

E-mail klantenservice

085 - 90 20 800

Veelgestelde vragen

Contactformulier

Beoordelingen
Prijs per meter € 1,50 ( omtrek )
Incl. BTW:
Excl. BTW:

Prijs per m2:  € 93,00

Totale prijs: Incl. BTW: € 112,53 Excl. BTW: € 93,00

Productbeschrijving

Details

Eigenschappen plexiglas spiegelplaat zilver 5 mm

Plexiglas spiegelplaten worden toegepast waar spiegels te zwaar zijn, of wanneer het risico op scherven groot is. Plexiglas (Acrylaat) is licht in gewicht, UV- en weerbestendig én goedkoper dan glas. Onze plexiglas platen worden geproduceerd en getest volgens DIN EN ISO 7823-2. Het plexiglas bevat geen giftige materialen of zware metalen die mogelijk een risico inhouden voor het milieu of de gezondheid. Ze zijn onoplosbaar in water en vallen niet onder gevaarlijke materialen. Het plexiglas mag in contact komen met voedsel. Het voldoet aan alle Europese normen betreffende de voedselwetgeving. Tevens zijn onze platen recyclebaar.

De plexiglas spiegelplaten zijn flexibel. De plexiglas spiegelplaat heeft dan ook een uiterst gladde en stevige ondergrond nodig om niet te vervormen (lachspiegeleffect). Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor eventuele gevolgen van montage.

Plexiglas spiegel platen op maat 5 mm

Bij plexiglas.nl koopt u uw spiegel plexiglas volledig op maat, zodat u precies bestelt wat u nodig heeft. U kunt kiezen voor het verwijderen van de scherpe randen, wat wil zeggen dat met een afbraammesje de scherpste randjes van het plexiglas worden verwijderd. Dit is niet zichtbaar, maar zorgt ervoor dat u zich niet kunt bezeren. Ook kunt u bij het bestellen kiezen voor de optie ‘hoeken afronden’. Bij deze keuze worden alle vier de hoeken afgerond met radius 5.

Bewerkingen plexiglas spiegel 5 mm

Ook unieke bewerkingen van de spiegels kunnen we voor u in orde maken.  Bijvoorbeeld boren of verlijmen. Ook kunt u de spiegelplaten in unieke vormen laten zagen. Voor alle bewerkingen kunt u een offerte aanvragen. Bij vragen over de mogelijkheden mag u altijd even bellen of mailen. Bent u zelf handig? Plexiglas is behoorlijk goed te bewerken, ook door de doe-het-zelver. Zo kunt u (met kwalitatief gereedschap!) o.a. plexiglas boren, zagen, lijmen en frezen.

Plexiglas spiegel 5 mm toepassingen

De plexiglas spiegelplaat van 5 mm dik creëert een uiterst sterke spiegel. U dient de spiegel wel te bevestigen op een gladde plaat of wand om te voorkomen dat er een lachspiegeleffect ontstaat. Toepassingen met een plexiglas spiegel in 5 mm waar u aan kunt denken zijn:

 • Plexiglas interieurbouw & standbouw
 • Plexiglas spiegel fotostudio
 • Plexiglas spiegel kinderkamer
 • Plexiglas spiegel fitnesszaal
 • Plexiglas spiegel dansstudio

Uitzetten plexiglas spiegel 5 mm

Het is mogelijk dat het plexiglas bij bepaalde temperaturen uitzet of krimpt. Dit is echter maar een paar mm. Bij plexiglas gaat dit om 0,07 mm per meter per graad. Wanneer u het plexiglas in een frame, sponning of kozijn wilt plaatsen, is dit iets om rekening mee te houden. 

Extra informatie

Extra informatie

Plexiglas Spiegel
UV-beschermd ja
Kraswerend nee
Productie technologie XT (geëxtrudeerd)
Dikte 5 mm

Beoordelen

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Plexiglas spiegelplaat zilver 5 mm

Onze service

Bij ons kunt u terecht voor ál uw plexiglas wensen.Onze service

 • Onze kracht is dat wij alles op maat kunnen maken. De producten kunt u via onze webshop direct op maat bestellen. Géén zaagkosten!

 • Wij verkopen producten van uitstekende kwaliteit tegen concurrerende prijzen.

 • Indien de door u gewenste dikte, kleur en/of afmeting niet bij onze producten staat, kunt u een offerte aanvragen. Wij doen er alles aan om u van dienst te zijn.

 • Ook voor diverse bewerkingen, zoals gaten boren in plexiglas, kunt u bij ons terecht.

Anderen bekeken ook

Plexiglas spiegelplaat zilver 3 mm

Plexiglas spiegelplaat zilver 3 mm

Totale prijs: Incl. BTW: € 75,02 Excl. BTW: € 62,00
Plexiglas Sealer

Plexiglas Sealer

Normale prijs: € 20,57

Nu voor Totale prijs: Incl. BTW: € 18,15 Excl. BTW: € 15,00