**Bescherm uw klanten en medewerkers. Koop hier uw Plexiglas Spatscherm!**

Kuchscherm of Coronascherm nodig? Bestel op Plexiglas.nl

Plexiglas kuchschermen tegen corona

Bescherm uw medewerkers! Een plexiglas kuchscherm maakt veilig contact mogelijk tussen klanten en medewerkers. Plexiglas.nl heeft al diverse plexiglas kuchschermen mogen maken voor o.a. Jumbo, Etos, ziekenhuizen en hygiëneafscherming voor apotheken.

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

Plexiglas kuchscherm

Vanaf 1 juli is het niet langer noodzakelijk om op horeca terrassen tussen de tafels 1,5 meter afstand te houden, mits er zogeheten ‘kuchschermen’ worden geplaatst. Een kuchscherm is een afscheiding van plexiglas, met als doel om te voorkomen dat het corona virus zich makkelijk kan verspreiden. Door het plaatsen van een plexiglas kuchscherm kan er op een veilige en verantwoorde manier contact plaatsvinden tussen uw personeel en gasten of klanten.

Plexiglas coronascherm

Het voordeel van een kuchscherm of coronascherm van plexiglas, is het vormen van een barrière tussen personen. De afstand voor aerosol (fijne druppels welke vrijkomen bij o.a. hoesten en niezen) wordt vergroot omdat de directe contactlijn tussen twee of meerdere personen wordt doorbroken. De afmeting van het corona scherm speelt hierbij een belangrijke rol. De kans om in contact te komen met het corona virus via druppels wordt namelijk verkleind als de coronaschermen groter zijn.

Om de afstand tussen tafels in de horeca te verkleinen bieden de coronaschermen een duurzame en kwalitatieve oplossing. Mede vanwege het transparante materiaal is het mogelijk om een optimale beleving in uw horecazaak zo goed mogelijk te vervullen.

Plexiglas baliescherm

Een plexiglas afscherming voor uw balie of werkplek is dé oplossing om uw personeel en klanten te beschermen tegen besmetting van het coronavirus en andere virussen. Ideaal voor onder andere afhaalrestaurants, apotheken, bibliotheken, recepties, fysio balies, wachtkamers en werkplekken tussen collega’s. U kunt dit stevige plexiglas baliescherm eenvoudig neerzetten als hygiëneafscherming tussen uw toonbank en de kassa. Het materiaal is 50% lichter én 25 keer sterker dan gewoon glas.

plexiglas spat scherm

Om het risico van verspreiding van het coronavirus door het niezen en kuchen van uw klanten te beperken, kunt u bij ons een plexiglas spatschermen kopen ter bescherming van uw personeel welke in direct contact staan met uw klanten. Inmiddels hangen onze coronaschermen al bij de Jumbo, Etos, Radboud UMC etc. Naast deze landelijke ketens maken ook lokale/zelfstandige winkeliers gebruik van onze veilige plexiglas spatschermen. 

Corona scherm schoonmaken

U kunt uw plexiglas coronascherm eenvoudig schoonmaken en ontsmetten met alcohol of Burnus antistatische reiniger. Let bij het schoonmaken op het treffen van de van de juiste voorzorgsmaatregelen. Zo hebben wij bijvoorbeeld ook een complete schoonmaakset speciaal voor het schoonmaken van plexiglas in ons assortiment.

Corona scherm montage mogelijkheden

U kunt kiezen uit een hangend systeem of montage aan de balie. Bij een balie, waarbij zaken moeten worden overhandigd (bijvoorbeeld bij een apotheker) is de toepassing anders dan bij een kassa van een supermarkt.

Bij een hangend spatscherm zitten 2 ophanggaten aan de bovenzijde van de plexiglas plaat zodat deze eenvoudig aan het plafond opgehangen kan worden. Aan de onderzijde van het spatscherm zitten tevens ook 2 gaten zodat het corona scherm eventueel ook onderin vastgezet kan worden.

Onze staande kuch schermen zijn voorzien van een uitsparing van 15 cm hoog, zodat zaken overhandigd kunnen worden. Deze plexiglas balieschermen zijn voorzien van twee half ronde plexiglas voeten zodat niemand zich kan bezeren aan scherpe hoeken. Plaats de plexiglas afschermwand eenvoudig op uw bureau of balie.

Coronascherm op maat

Indien u een andere afmeting voor uw coronascherm wenst, dan kunnen wij deze uiteraard voor u op maat maken. Wij maken het kuchscherm voor u geheel op maat in de gewenste afmeting met eventueel een uitsparing of gaten in de plaat. Neem voor alle mogelijkheden contact met ons op door te mailen naar info@plexiglas.nl of via het contactformulier op onze webshop. U mag uiteraard ook bellen naar 085-9020800. 

Retourbeleid coronaschermen

Omdat alle coronaschermen op maat worden gemaakt vervalt de afkoelingsperiode van 14 dagen. Dit betekent dat u de coronaschermen niet kunt retourneren. De regelgeving omtrent de coronaschermen vanuit de overheid verandert regelmatig. Eventuele veranderingen waarvoor uw bestelde schermen niet meer voldoen zijn voor eigen risico. Wij kunnen hier niet verantwoordelijk voor worden gesteld. Denk daarom goed na alvorens u bestelt. Bij vragen over de kuch- en coronaschermen kunt u uiteraard altijd bij ons terecht. Mail daarvoor naar klantenservice@plexiglas.nl of neem telefonisch contact op via 085 - 9020800.