**Bescherm uw klanten en medewerkers. Koop hier uw Plexiglas Spatscherm!**

Plexiglas spatschermen

Bescherm uw medewerkers! Een plexiglas spatscherm maakt veilig contact mogelijk tussen klanten en medewerkers. Plexiglas.nl heeft al diverse plexiglas hygiëne schermen mogen maken voor o.a. Jumbo, Etos, ziekenhuizen en apotheken.

Advies op maat nodig? Wij komen op locatie adviseren en inmeten.

6 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

6 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

Plexiglas baliescherm

Deze plexiglas afscherming voor uw balie of werkplek is dé oplossing om uw personeel en klanten te beschermen tegen besmetting van het coronavirus en andere virussen. Ideaal voor onder andere afhaalrestaurants, apotheken, bibliotheken, recepties, fysio balies, wachtkamers en werkplekken tussen collega’s. U kunt dit stevige plexiglas baliescherm eenvoudig neerzetten als hygiëneafscherming tussen uw toonbank en de kassa. Het materiaal is 50% lichter én 25 keer sterker dan gewoon glas.

Plexiglas spatscherm

Om het risico van verspreiding van het coronavirus door het niezen en kuchen van uw klanten te beperken, kunt u bij ons een plexiglas beschermplaten kopen ter bescherming van uw personeel welke in direct contact staan met uw klanten. Inmiddels hangen onze coronaschermen al bij de Jumbo, Etos, Radboudumc etc. Naast deze landelijke ketens maken ook lokale/zelfstandige winkeliers gebruik van onze veilige plexiglas spatschermen.

Spatscherm schoonmaken

U kunt uw plexiglas spatscherm eenvoudig schoonmaken en ontsmetten met alcohol. Let bij het schoonmaken op het treffen van de juiste voorzorgsmaatregelen. Zo hebben wij bijvoorbeeld ook een complete schoonmaakset speciaal voor het schoonmaken van plexiglas in ons assortiment.

Spatscherm montage mogelijkheden

U kunt kiezen uit een hangend systeem of montage aan de balie. Bij een balie, waarbij zaken moeten worden overhandigd (bijvoorbeeld bij een apotheker) is de toepassing anders dan bij een kassa van een supermarkt.

Bij een hangend spatscherm zitten 2 ophanggaten aan de bovenzijde van de plexiglas plaat zodat deze eenvoudig aan het plafond opgehangen kan worden. Aan de onderzijde van het spatscherm zitten tevens ook 2 gaten zodat het hygiëne scherm eventueel ook onderin vastgezet kan worden.

Onze staande spatschermen zijn voorzien van een uitsparing van 15 cm hoog, zodat zaken overhandigd kunnen worden. Deze plexiglas balieschermen zijn voorzien van twee half ronde plexiglas voeten zodat niemand zich kan bezeren aan scherpe hoeken. Plaats de plexiglas afschermwand eenvoudig op uw bureau of balie.

Spatscherm op maat

Indien u een andere afmeting voor uw spatscherm wenst, dan kunnen wij deze uiteraard voor u op maat maken. Wij maken het voor u geheel op maat in de gewenste afmeting met eventueel een uitsparing of gaten in de plaat. Neem voor alle mogelijkheden contact met ons op door te mailen naar info@plexiglas.nl of via het contactformulier op onze webshop. U mag uiteraard ook bellen naar 085-9020800.