Privacybeleid

Bij het afnemen van onze producten vragen wij om uw persoonsgegevens. Plexiglas.nl houdt zich hierbij aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Met betrekking tot de bescherming van uw privacy geldt het navolgende beleid.

 

Verantwoordelijke

Plexiglas.nl, statutair gevestigd aan de J. van der Leeweg 2, 4033 BD te Lienden en ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 64944115. Te bereiken via telefoonnummer 085-9020800 en e-mailadres info@plexiglas.nl.

 

Waarvoor verwerken wij uw gegevens?

Wij verwerken uw persoonsgegevens omdat:

  • u bij ons een bestelling doet;
  • u zich bij ons aanmeldt voor onze nieuwsbrief;
  • u bij ons informatie aanvraagt, bijvoorbeeld via onze chatmogelijkheid;
  • voor statistische analyses. 

 

Met wie delen wij uw persoonsgegevens?

De gegevens die u aan ons geeft kunnen wij aan derde partijen verstrekken indien dit noodzakelijk is voor de uitvoering van de hieronder beschreven doeleinden:

  • het verzorgen van de internetomgeving;
  • het verzorgen van de (financiële) administratie;
  • het bezorgen van de bestellingen.

 

Hoe lang bewaren wij uw persoonsgegevens?

Wij bewaren uw persoonsgegevens in ieder geval zolang u klant bent bij Plexiglas.nl. Ook na afloop van onze dienstverlening zijn wij wettelijk verplicht om bepaalde gegevens nog te bewaren. Tot slot kijken wij daarbij naar de mogelijkheid om in de toekomst opnieuw diensten aan u te verlenen. U heeft altijd het recht om ons te vragen om uw gegevens te verwijderen.

Wilt u dat wij uw gegevens uit ons bestand verwijderen? Stuur dan een e-mail naar info@plexiglas.nl. Wij beoordelen uw verzoek binnen 7 werkdagen.

 

Recht op inzage en controle

De Algemene Verordening Gegevensbescherming kent aan u bepaalde rechten toe met betrekking tot de door ons verwerkte persoonsgegevens. U heeft het recht op wissing van persoonsgegevens, het recht op beperking van de verwerking, het recht bezwaar te maken tegen de verwerking en het recht op gegevensoverdraagbaarheid.

Bevat het door ons verstrekte overzicht van gegevens naar uw mening onjuistheden, dan kunt u schriftelijk om aanpassing van de gegevens verzoeken door een e-mail te sturen naar info@plexiglas.nl. Wij voldoen binnen 7 werkdagen aan uw verzoek.

Verder heeft u het recht om ons te melden dat u geen prijs stelt op informatie over onze producten en diensten. Ook dit kunt u melden door een e-mail te sturen naar info@plexiglas.nl.

 

Wij maken gebruik van cookies

Wij maken bij uw bezoek aan onze website gebruik van cookies. Voor niet geanonimiseerde gegevens vragen wij vooraf akkoord.  Met behulp van cookies verzamelen wij informatie over het gebruik van onze diensten. Cookies zijn kleine stukjes informatie die uw browser automatisch opslaat op uw computer. Zo kunnen wij u herkennen bij een volgend bezoek. Cookies worden niet gebruikt om personen te herkennen; ze identificeren alleen computers. Ze kunnen echter wel persoonsgebonden informatie bevatten. Door het gebruik van cookies kunnen wij onze diensten blijven verbeteren en aanpassen aan de wensen van de bezoekers.

 

Google Analytics

Deze website maakt gebruik van Google Analytics, een webanalyse-service die wordt aangeboden door Google Inc. De door het cookie gegenereerde informatie over uw gebruik van de website (met inbegrip van uw IP-adres) wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe u de website gebruikt, rapporten over de website-activiteit op te stellen voor website-exploitanten en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik. Google mag deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Google zal uw IP-adres niet combineren met andere gegevens waarover Google beschikt.

 

Heeft u nog vragen over ons privacybeleid?

Stuur dan een e-mail naar info@plexiglas.nl. Ook als u vragen heeft over uw gegevens of als u deze wilt wijzigen, kunt u dit e-mailadres gebruiken. Onze klantenservice is u graag van dienst.

 

Wijzigingen

Wij behouden te allen tijde het recht ons privacybeleid te wijzigen. Op deze pagina vindt u echter altijd de meest recente versie. Bekijk daarom regelmatig ons privacybeleid op deze website.

 

Datalek

Indien u denkt een zwakke plek in een van onze (digitale) diensten te hebben gevonden (beveiligingslek) of u kunt vertrouwelijke informatie zoals bijvoorbeeld persoonsgegevens zien of benaderen (datalek), willen wij graag met u samenwerken om deze situatie zo snel mogelijk op te lossen. Wij verzoeken u daarom vriendelijk deze informatie met ons te delen. Bekijk ons protocol datalekken.

 

Klachten

Heeft u een klacht over de wijze waarop wij met uw persoonsgegevens omgaan? Dan kunt u deze indienen bij ons door een e-mail te sturen naar info@plexiglas.nl met als onderwerp "Klacht". Wij reageren binnen 7 werkdagen op uw verzoek. Ook kunt u een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Wij hebben het recht om dit privacybeleid aan te passen. Wij adviseren u om dit privacybeleid regelmatig te raadplegen. In ieder geval op het moment dat u uw persoonsgegevens aan ons verstrekt.