**Bestel uw Plexiglas Spatschermen op maat, helemaal naar wens te realiseren. **

Wat betekent kraswerend?

krasgevoelig plexiglas

De termen "krasbestendig" en "krasvast" worden bij kunststof platen niet gebruikt. De term die veelal wordt gebruikt is "kraswerend". Dit betekent:

 

bestand tegen een licht schurende belasting

(bijvoorbeeld opwaaiend zand of veelvuldig aanraken en/of schoonmaken)

 

 

 

Wij hebben kraswerende polycarbonaat platen in ons assortiment. Deze platen zijn nagenoeg onbreekbaar en glashelder. De kraswerende polycarbonaat platen zijn voorzien van een tweezijdige UV-werende coating en beschikt over unieke kraswerende eigenschappen. Op het gebied van glasheldere kunststoffen is dit het hoogst haalbare. Polycarbonaat is het enige materiaal wat in deze kraswerende uitvoering leverbaar is. Deze krasbestendige polycarbonaat platen zijn daarnaast graffiti-bestendig. Maar let op: dit materiaal kan alleen vlak toegepast worden en kan dus niet worden gebogen.

Plexiglas platen en (andere) polycarbonaat platen zijn niet kraswerend. Plexiglas kan best een stootje hebben. Polycarbonaat is iets krasgevoeliger.

Mocht u nog vragen hebben? Wij denken graag met u mee. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 085-9020800. Of stuur een e-mail naar klantenservice@plexiglas.nl. Liever direct antwoord? Probeert u dan ook eens de chatfunctie op onze website.