**Bestel uw Plexiglas Spatschermen op maat, helemaal naar wens te realiseren. **

Hoe kan ik plexiglas bevestigen?

Plexiglas kan op veel manieren worden gebruikt en elke toepassing is anders. Daarom zijn er ook verschillende manieren om plexiglas te bevestigen. En voor de verschillende manieren van bevestigen zijn natuurlijk ook verschillende materialen nodig.

 

Plexiglas Sealer

Plexiglas sealer

 

Plexiglas Sealer (290 ml)  is een hoogwaardige universele afdichtingskit en constructie- of montagelijm. Deze sealer hardt uit tot een duurzaam elastisch blijvend rubber welke UV-, schimmel- en bacteriebestendig is. Plexiglas Sealer hardt krimpvrij uit, weerstaat trillingen en blijft flexibel. Deze kit is geschikt voor het verlijmen (en afdichten) van plexiglas met andere materialen, zoals hout, beton of steen. Ideaal als spiegelplaatlijm en voor het verlijmen en monteren van gevelplaten.

 

 Acrifix 192

Acrylaatlijm

Acrifix 192 (100 gr) is een acrylaatlijm. Deze is zeer geschikt voor het verlijmen van plexiglas. Deze acrylaatlijm verhardt onder invloed van UV- licht. Het uithardingsproces is dus te versnellen met een UV- lamp. Deze lijm is verder ook geschikt voor het opvullen van kleine naadjes of een zaagsnede met kleine oneffenheden. De Acrifix 192 lijm is namelijk volledig kleurloos en zal na verlijming helder uitharden. Daarom is de Acrifix ook zeer geschikt voor het verlijmen van heldere naden en vlakken van kleurloos acrylglas. Daar valt plexiglas onder, maar ook andere kleurloze kunststoffen.

Mocht u nog vragen hebben? Wij denken graag met u mee. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 085-9020800. Of stuur een e-mail naar klantenservice@plexiglas.nl. Liever direct antwoord? Probeert u dan ook eens de chatfunctie op onze website.