**Bestel uw Plexiglas Spatschermen op maat, helemaal naar wens te realiseren. **

Hoe kan ik plexiglas polijsten?

Burnus polijstpasta

Voor het mooiste resultaat kunt u de rand van uw plexiglas plaat gaan polijsten totdat de rand weer glashelder is. Hiervoor kunt u onze Burnus polijstpasta gebruiken. Verder heeft u een polijstschijf en een boormachine nodig. Breng de pasta aan op de rand en ga rustig met de lappenschijf over de rand, oefen lichte druk uit en houd steeds het resultaat in de gaten. U kunt geleidelijk de draaisnelheid en de druk opvoeren, maar wees alert en behoedzaam. Het is hierbij heel belangrijk dat warmteontwikkeling voorkomen moet worden, omdat het plexiglas dan kan vervormen. Met een kleine moeite worden de randen nu weer glashelder.

Hieronder ziet u duidelijk het resultaat van het polijsten van de randen:

scherpe randen plexiglas verwijderdranden plexiglas gepolijst

Ook krassen kunt u verwijderen met onze Burnus polijstpasta. Doe een beetje polijstpasta op een doek en draai kleine rondjes over de kras. Controleer of de kras kleiner wordt en bepaal aan de hand van deze controle hoeveel druk of polijstpasta er nodig is.

Mocht u nog vragen hebben? Wij denken graag met u mee. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 085-9020800. Of stuur een e-mail naar klantenservice@plexiglas.nl. Liever direct antwoord? Probeert u dan ook eens de chatfunctie op onze website.

 

Andere veelgestelde vragen: