• Gratis levering vanaf €199
  • 5% korting bij afhalen
  • Spoedlevering mogelijk
  • Webshop keurmerk
  • Veilig betalen

Wat is de levertijd?

Bezorgen

U kunt in onze winkelwagen zélf kiezen op welke dag u de bestelling geleverd wenst te hebben. Alle bestellingen worden voor 14,99 euro bezorgd in Nederland en België. Voor de Waddeneilanden hanteren wij een toeslag. Is de totaalprijs van uw bestelling hoger dan 199 euro? In dat geval betaalt u helemaal géén verzendkosten.

Dag van levering kiezen

Ook kunt u eventueel kiezen voor een specifiek dagdeel, dus bezorging in de ochtend of in de middag, voor 5 euro extra aan bezorgkosten. Dan bedragen de bezorgkosten in totaal 19,99 euro.

Optie dagdeel bezorging

Wanneer u niet aanwezig zou kunnen zijn op het moment van bezorging, kunt u aangeven wat de transporteur met uw pakket zou moeten doen, bijvoorbeeld bij uw voordeur neerzetten.

Niet aanwezig?

Let wel, dit is op eigen risico! Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele diefstal of schade. Bij bezorging zal de chauffeur een foto van het afgeleverde pakket maken.

De pakketten worden tussen 8.00 en 18.00 uur bezorgd. Op de dag van levering ontvangt u tussen 6.00 - 7.00 uur een e-mail van de transporteur met het tijdstip hoe laat hij die dag bij u zal zijn.

 

Spoedlevering

Spoedlevering? 

Heeft u uw bestelling met spoed nodig? Geen probleem! In overleg met u wordt er gekeken wanneer wij het zouden kunnen leveren.

Voor spoedbestellingen kunt u contact met ons opnemen.

  

  

Afhalen

Afhalen

U kunt uw bestelling uiteraard ook gratis komen afhalen in Lienden. U ontvangt dan ook 5% korting op uw bestelling.

U kunt in het bestelproces aangeven wanneer u de bestelling wilt komen afhalen. Dit kan op woensdag- en op vrijdagmiddag tussen 14.00 - 17.00 uur. Wenst u het op een andere dag en/of tijdstip af te komen halen, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen om een afhaalafspraak te maken.

Let op!  Wij zagen het niet waar u bij staat. U moet eerst de bestelling plaatsen voordat u het kunt komen afhalen.

 

Pakketten klaar voor verzending