**Bestel uw Plexiglas Spatschermen op maat, helemaal naar wens te realiseren. **

Hoe kan ik het plexiglas het beste schoonmaken?

Wij verkopen niet alleen plexiglas, maar ook schoonmaakmiddelen die hier speciaal voor zijn ontwikkeld. Zo bestaat ons assortiment uit een schoonmaakset en een antistatische kunstofreiniger.

 

Schoonmaakset plexiglas

schoonmaakset plexiglas

Onze schoonmaakset is geschikt voor het dagelijks schoonmaken van plexiglas en andere kunststoffen. De set bestaat uit een gebruiksklare sprayflacon (600 ml) en een glasdoek (40x40 cm).

Gebruiksaanwijzing:

Sprayen op de glasdoek en reinig het schoon te maken oppervlak.

 

Antistatische kunststofreiniger

antistatische kunststofreiniger

Met deze antistatische kunststofreiniger moet u het plexiglas 4 keer per jaar behandelen. Deze kunststofreiniger heeft namelijk een antistatisch effect. Het gaat de elektrische lading en de aantrekking van stof op het oppervlak tegen. Hiermee voorkomt u dat u dagelijks stof van het plexiglas moet afvegen.

Indien u grote oppervlakten zoals plexiglas ramen wilt schoonmaken, dient u het oppervlak eerst reinigen met water zodat het meeste vuil weg is. Hiermee voorkomt u dat bij het schoonmaken het vuil krassen veroorzaakt. Let er ook op dat u géén schurende middelen gebruikt dit in verband met krassen (bijvoorbeeld geen schuursponsje gebruiken!).

 

Andere veelgestelde vragen: