Gratis levering vanaf €199
5% korting bij afhalen
Spoedlevering mogelijk
Webshop keurmerk
Veilig betalen

Balkon

Het balkon is vaak een plek om te relaxen, even lekker in het zonnetje te zitten en te genieten van het weer. Haal het beste uit uw balkon door het af te schermen met een windscherm van polycarbonaat platen. Hierdoor kunt u zelfs op de iets minder mooie dagen nog steeds lekker buiten zitten. Balkonbeglazing kan de bruikbaarheid van uw balkon drastisch verhogen en het wooncomfort aanzienlijk vergroten.

Om een balkon winddicht te maken of om gangpaden en galerijen af te schermen wordt gebruik gemaakt van polycarbonaat. Polycarbonaat is uitermate geschikt voor deze doeleinden. Het is licht van gewicht en UV-bestendig. Polycarbonaat heeft als eigenschap dat het een nagenoeg onbreekbaar materiaal is en dat het tevens uitstekend te zagen en te boren is. Polycarbonaat is bovendien brandvertragend en ook in dat opzicht veilig te noemen. In alle opzichten dus een perfect materiaal voor uw balkon!

balkon plexiglas windscherm

Polycarbonaat is in verschillende kleuren te verkrijgen. Afhankelijk van uw wensen kunt u kiezen voor polycarbonaat helder, maar ook voor opaal of brons. Zo kunt u meer privacy creëren door te gaan voor een opaal polycarbonaat windscherm, maar voor het behouden van een mooi uitzicht is helder polycarbonaat de beste keuze. Polycarbonaat brons heeft ook een prachtig effect als balkonscherm

.

8 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

8 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst