Gratis levering vanaf €199
5% korting bij afhalen
Spoedlevering mogelijk
Webshop keurmerk
Veilig betalen

Bootruit

Even ontsnappen aan de dagelijkse sleur, of even lekker van het mooie weer genieten. Dan zijn boten een perfecte uitkomst.
In plaats van glazen bootruiten kunt u ook kiezen voor een bootruit van polycarbonaat. Dit heeft vele voordelen in tegenstelling tot glas.

Bootruit

Polycarbonaat is hier uitermate voor geschikt, omdat het in veel opzichten veilig is.

  • Polycarbonaat is namelijk 250x sterker dan glas en slagvast, waardoor het praktisch onbreekbaar is. Hierdoor hoeft de bootruit minder vaak vervangen te worden.
  • Mochten de platen toch beschadigd raken, zal deze niet splinteren. Er kan alleen een ster of scheur ontstaan, maar zal niet kapot spatten.
  • Polycarbonaat is bovendien brandvertragend en ook in dat opzicht veilig te noemen.
  • Polycarbonaat is ook UV- en weerbestendig, en daardoor goed bestand tegen verwering en vergeling. Waardoor deze het hele jaar door inzetbaar zijn.
  • Courante verwerkingen zoals zagen, frezen, boren, plooien en verlijmen vormen geen enkel probleem. Ook voor een doe-het-zelver.

Bootruit2

Polycarbonaat is verkrijgbaar in verschillende kleuren, wat veel mogelijkheden bied. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de kleur helder, wat geen verschil geeft qua zicht met glas. Mocht u toch een andere tint willen hebben, dan is er keuze uit opaal, brons of smoke grijs. Op de foto ziet u het resultaat bij een van onze tevreden klanten. Deze bootruit is gemaakt van polycarbonaat smoke grijs.
Welke dikte u voor deze toepassing nodig heeft is van een aantal factoren afhankelijk, namelijk de afmetingen en hoe het bevestigd gaat worden. Om u toch een indicatie te geven: voor een bootruit van middelgroot formaat zal 4mm tot 6mm voldoende moeten zijn. (Wij bieden u ook de mogelijkheid om het frame van de bootruit te komen brengen, zodat u er van verzekerd bent dat de ruit zal passen.)

Heeft u vragen? Wij denken graag met u mee. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 085-9020800. Of stuur een mail naar klantenservice@plexiglas.nl
Liever direct antwoord? Probeert u dan ook eens de chatfunctie op de website.

6 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

6 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst