Gratis levering vanaf €199
5% korting bij afhalen
Spoedlevering mogelijk
Webshop keurmerk
Veilig betalen

Dakkoepel


lichtkoepelIs de beglazing van uw dakkoepel aan vervanging toe of wilt u zelf de beglazing van uw dakkoepel monteren? Kies dan voor een dakkoepel van plexiglas. De meeste dakkoepels worden tegenwoordig gemaakt van plexiglas en is een enorm succes! 

Wij hebben plexiglas lichtkoepels en polycarbonaat lichtkoepels. Plexiglas lichtkoepels zijn budgetvriendelijker, UV-bestendig en verkleuren niet. Een polycarbonaat lichtkoepel is extreem slagvast dus inbraakveiliger dan een plexiglas lichtkoepel. Polycarbonaat wordt veel gebruikt bij inbraakgevoelige ruimtes, zoals bedrijfspanden. De isolatiewaarde van beide materialen is gelijk.

lichtkoepelEen enkelwandige lichtkoepel is vooral geschikt voor onverwarmde ruimtes zoals een carport, veranda of overkapping. Deze lichtkoepel is stevig, maar isoleert matig. Binnenshuis heeft u een dubbelwandige lichtkoepel nodig. Deze is erg stevig en zorgt voor een betere isolatie. Een dubbelwandige lichtkoepel beperkt het verlies van warmte via de koepel.

U kunt een keuze maken uit de kleuren helder of opaal. Heldere lichtkoepels zijn volledig doorzichtig (transparant) en laten natuurlijk licht binnen. Opale lichtkoepels zijn melkwit van kleur. Deze koepel laat licht door maar absorbeert een deel van de warmte.

Heeft u nog een vraag? Dan kunt u ons bereiken op het telefoonnummer 085 - 90 20 800 of stuur een e-mail naar info@plexiglas.nl.

 

5 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

5 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst