Gratis levering vanaf €199
5% korting bij afhalen
Spoedlevering mogelijk
Webshop keurmerk
Veilig betalen

Tuinspiegel

Het ruimtelijke effect van een tuinspiegel. Met een plexiglas spiegelplaat maakt u de mooiste tuinspiegels. Een spiegel maakt een ruimte optisch groter. Zowel in huis als in de tuin kan dit voor een verrassend en spannend effect zorgen. Met tuinspiegels kunt u in de tuin, op het balkon of in de serre extra sfeer en ruimtelijkheid creëren. Maar spiegels zijn erg zwaar én breekbaar. Een mooie oplossing is een plexiglas spiegelplaat!

Een groots effect, in een handomdraai gecreëerd, door een tuinspiegel plaat van acrylaat te bevestigen aan een muur of hek. Een smalle tuin kan door het plaatsen van een horizontale plexiglas spiegelplaat breder lijken. U kunt deze platen eenvoudig bevestigen aan een hekwerk, tegen de muur, achter een bloembed of achter een waterval. Op de foto hiernaast ziet u een idee van de vele mogelijkheden. De platen zijn gemaakt van plexiglas, wat 30x sterker is dan glas, 50% lichter en het kan niet splinteren.

De plexiglas spiegelplaten zijn bij ons op maat te bestellen. Vul de door u gewenste afmeting in en u ziet meteen de prijs en kunt het direct op maat bestellen. Indien u een andere vorm en/of wensen (zoals gaatjes) heeft, kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.

 

 
tuinspiegel

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst