Gratis levering vanaf €199
5% korting bij afhalen
Spoedlevering mogelijk
Webshop keurmerk
Veilig betalen

Winkelpui

Winkelpuien zijn meestal grote ramen waarbij een product of dienst achter deze ramen gepresenteerd worden. Vaak zijn deze ramen van glas en zijn deze schade- en inbraak gevoelig. Om de veiligheid van uw winkel te verhogen kunt u kiezen voor plexiglas of polycarbonaat in plaats van normaal glas.

Plexiglas is namelijk sterker en veiliger door zijn buigzaamheid. Daarnaast moet er meer moeite worden gedaan om deze ramen te vernielen. Polycarbonaat is slagvast (hufterproof) en dus uitermate geschikt tegen inbraak. Vaak plaatst men een polycarbonaat plaat achter de ruit aan de binnenzijde van het gebouw om inbrekers geen kans te geven binnen te komen.

In een winkelpui varieert de dikte van de plaat. De dikte die wordt gebruikt is afhankelijk van de grote van het raam en de manier van bevestigen. Vaak gaat het om een dikte van 8,10 of 12 mm.

Heeft u nog een vraag? Dan kunt u ons bereiken op het telefoonnummer 085 - 90 20 800 of stuur een mail naar info@plexiglas.nl.

 

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

 • Plexiglas helder 20 mm

  Plexiglas is een van de meest bekende en oudste kunststofsoorten. Plexiglas dankt zijn bekendheid aan de producteigenschappen:

  • glashelder
  • UV- en weerbestendig
  • goed te bewerken, ook door de doe-het-zelver

  U kunt hieronder zelf de gewenste afmeting invullen. Zo ziet u meteen de prijs en kunt u het direct op maat bestellen.

  Meer info

  Normale prijs: € 250,00

  Nu voor € 199,00

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst